Fantezie erotica - Pariu pierdut
Fantezii erotice scurte

Pariu pierdut

Mă aflam într-o ipostază inedită, eram cu penisul semiîntărit pe obrazul Dianei care îmi săruta scrotul stând pe o parte pe canapea și rugându-mă să mai ejaculez o dată.

  • Hai că am nevoie se sperma asta Radu. Fii bărbat, însămânțează-mă, merchează-mă, lasă-ți sperma pe mine, o să stau cu sperma ta pe față, nu o să mă sterg.

Se juca interesant cu degetele pe glandul meu iritat deja dar mental voiam cu toată ființa să îmi mai dau drumu o data, fizic era greu, terminasem de 3 ori deja în gura ei. Situația era ceva ce ținea de dependențe deja :). În zona inghinală eram plin de salivă amestecată cu spermă, de la ejaculările anterioare dar acum aveam nevoie de ceva în plus să mai incerc să pompez spermă din mine. Penisul mă durea oarecum de la excitarea indelungată, dar voiam să mai dau curs acestor înviatații tentanete. Nimeni nu imi ceruse cu așa patimă sperma și nici nu termeninasem de atâtea ori cu o femeie niciodata in viata mea. Voiam să mai explodez o dată chhiar dacă practic nu aveam ce sa mai scot din mine.

  • Cum să te provoc? Chiar mai vreau sperma o data, vreau sa te simt zvâcnind în gura mea în spasmele orgasmului.
  • Fundul… dă-i taenție, am spus eu știind că aia poate detona tot.

Diana a continuat să sugă penisul meu semitare, dar a inceput să lunece cu degetele sale lungi si fine printe fesele mele lubrifiate de la spermă și salivă. La început se jucase neglijent aproape, mângâind pe o parte apoi pe alta iar cand a vazut „efectele” a devenit mai insistentă.

  • Am voie să te fut cu un deget?
  • Îhâ… am apucat să zic în încordarea care mă prinsese.
  • Oau, ce interesant se simte Radu, a spus Diana împingând degetul subțire în fundul meu ajutându-se de saliva cu spermă pe care o luase de pe scrot.
  • E un tunel lung și cald Radu, încep să înțeleg de ce vreți voi să intrați cu penisul nostru în tunelul nostru. Se simte foarte soft și ispititor. O să te fut în fund cu degetul meu cum m-ai futut tu in pizda cu penisul tau. Îmi place asta mult.

Zicând asta Diana a schimbat poziția. Eram in picioare langa pat, iar ea in genunchi in fața mea, cu un deget la mine în anus și cu penisul aproape tot în gură.

  • E plăcut să sugi o pulă semierectă, îți stă efectiv în gât și nu te rănește. Simți cum se mulează în gâtul meu Radu?

Zicând asta a luat-o în gură până în gât, adânc de tot, iar degetul ei a fost suplinit cu incă unul. De incordare deja tremuram tot iar de pe mine curgeau picaturi de apă, Când al doilea deget a intrat in fundul meu deja știam că voi ejacula iar. Miscările ei moi, degetele care lunecau așa ușor în anusul meu, fierbințeala ce o șimțeam în gâtul ei și imaginea ce se vedea in oglindă au construit orgasmul care părea că mă duce la moarte. Și a venit.

Nu credeam că mai am ce scoate din mine, dar cumva cred ca masajul degetelor ei în zona prostatei au adus sperma din ceva rezerve spre penis 🙂 cand am inceput să zvâcnesc Diana s-a ținut de cuvând, a scos pensiul, și și-a pus obrazul pe testicolele mele făcând astfel ca sperma toată să i se verse din pensiul meu, care ejacula prima data in vaiața din starea „semierect”, pe obraji, nas, bărbie. Mirosul de spermă proaspătă o făcea pe Diana să vorbească necontrolat și să acționeze oarecum haotic ca într-o transă. Un lucru era sigur, nu mai puteam deci m-am prebuișit pe pat și am adormit așa.

Dimineața următoare m-am trezit în aceeași poziție doar că obrazul Dianei se odihnea pe pieptul meu iar piciorul ei era peste mine făcnd ca munetele venus să fie lipit de pulpa mea. Se ținuse de promisiune, era cu sperma mea uscată pe obraji și în păr. Misosea a sex în cameră și era înădușeala, de aceea am încercat ușor să ies de sub ea să pot să îmi fac un duș.

Am pus un ibric de apă la fiert si am mers la duș. Eram obosit incă iar penisul parcă avea febra musculară 🙂 Dușul rece făcea bine, ma simțeam spălat de păcate. Când am ieșit de la dus privirea mi-a cazut pe trupul Dianeie de pe pat. Am deschis fereastra, am făcut cafeaua și ma uitam de pe scaun la ea. Nu era o femeie strălucit de frumoasă dar era naturală și frumoasă prin atitudine și mai ales prin sinceritate. Avea o sinceritate ce dădea in naivitate. De aia și pusese pariul un bărbat poate fi „termniat” de mai mult de două ori. Și îl câștigase… zdrobitor.

Cireșica: