tumblr nmtc3oCBaC1qkk2aeo1 1280 Marina - Povestea unei întâlniri pasionale
Fantezii erotice

Marina – Povestea unei întâlniri pasionale

Drumul meu spre serviciu era de obicei unul tipic și de rutină. Preferam să ajung cu mai bine de o oră înaintea celorlalți și în timpul acesta lucram jumătate din tot ce aveam de făcut. Dimineața e un timp bun de lucru.

În acea dimineață de aprilie, când eram ca de obicei singur pe tot traseul prin centru până la serviciu, de undeva de pe o bancă din marginea parcului pe lângă care treceam, mi-a atras atenția o femeie care părea că plânge. Când m-am apropiat de ea am realizat că de fapt era beată bine și că înjura de mama focului plină de nervi că nu are cine să o ducă acasă.

În alte condiții părăseam locul imediat, dar acum era ceva diferit. Femeia deși afectată de băutură și probabil de mers în patru că să ajungă la banca aia, era una tristă de tot și pe mine tristețea mă atrage ca un magnet.

– Bună! Zic eu ca să mă repereze.
– Hei! A zis ea după câteva secunde cât i-a luat să ridice capul până să ajungă la privirea mea.
– Te pot ajuta?
– Vreau să ajung acasă dar sunt mangă și nici nu știu ce am făcut cu telefonul.

Ok, am zis zâmbind de aspectul său pe care se străduia să îl păstreze formal și neafectat de alcool. Te voi urca într-un taxi, îl chem eu.

Nu a durat mult că a venit un taxi din zona gării care era aproape, am luat pe sus femeia de pe bancă și am depus-o pe bancheta mașinii încercând să aflu unde să spun șoferului să o lase.

– Unde stai?
– Auzi! Dacă tot vrei să mă ajuți, fă-o până la capăt. Crezi că sunt în stare să ajung în casă? A spus cu glas împleticit.

Avea dreptate, era prea beată să coboare din mașină d-apoi să ajungă în casă. Așa că uzitându-mă la ceas și făcând repede calcule mi-am zis că voi ajunge cu ceilalți după acest ocol. Așa se face că am pornit spre marginea orașului la numărul 606 „să fac treaba până la capăt”

Pe drumul cu mașina, pentru că am luat-o din răcoarea, chiar frigul dimineții și am pus-o în mașină unde era cald și probabil pentru că nu dormise toată noaptea, a adormit instant. Am realizat deci că trebuie să cotrobăi prin geanta ei să caut cheie că nu aveam cu cine discuta. Noroc că era agățată de un breloc de exteriorul poșetei sale.

La destinație am înșfăcat-o iar zicând taximetristului să aștepte. Am descuiat ușa apoi am pătruns în casă cu femeia pe brațe căutând să reperez unde o pot lăsa repede ca să ajung la lucru. Avea o canapea micuță undeva în living și am lăsat-o acolo acoperind-o cu o pătură găsită alături.

Când am dat să plec, am realizat că e bine să îi las un bilet ceva sau… mai bine să rămân și eu, nu părea după casa ei tipul de femeie care să se îmbete, părea un accident și în acest caz poate era mai bine să știe cum a ajuns acasă. Am mers la taximetrist, am plătit si luând-mi geanta cu laptopul am intrat în casa femeii iar.

M-am așezat la o masă cu laptopul să lucrez, am trimis mesaj că voi lucra remote și m-am cufundat în muncă. După vreo oră am cotrobăit să îmi fac „tradiționalul” ceai de la ora 8:00 și am fost plăcut surprins să găsesc „tone de ceai” de toate felurile. Am fiert apa, și am făcut un ceai de lavandă după care iar am lucrat cam 2 ore.

Surprinzător sau nu, era gata aproape toată munca pe acea zi. Ce înseamnă să fii singur și focusat pe muncă. Dar acum fiind pe final tot aruncam priviri în direcție femeii care dormea pe canapea.

Era o femeie cu trăsături frumoase, probabil avea pe la 40 si ceva de ani pentru că îi era brăzdat chipul de riduri, dar era o femeie frumoasă nu în sensul de madonă, ci pentru că era naturală. De sub pătura cu care o învelisem îi vedeam doar chipul și un braț care era dus spre cap, probabil în încercarea de a își aranja părul.

Pe la 10:30 am simțit că se va trezi așa că am făcut la un ibric două căni mari de cafea, una am așezat-o pe masa din fața canapelei pe care dormea, cealaltă am luat-o pe masă lângă mine și m-am, afundat iar în muncă. Femeia a mișcat de câteva opri discret dar eu nu mă uitam în direcția ei ca să nu fiu nepoliticos. Doar că o aud după cam 10 minute:

– Măi să fie! A dat norocul peste mine! Deja e ca în filme!
– Bună dimineața zic eu! Ce fel de filme?
– Bună și mulțumesc, din alea cu femei fericite, trezite dimineața cu cafea la ore târzii.
– Deci vă fericește cafeaua și dormitul dimineața?

Astea le am, ingredientul principale era bărbatul care se uită la tine pe furiș când dormi, te învelește și îți face cafeaua. A spus femeia întorcându-se pe o parte, dezvelindu-se pe jumătate și apucând cana de cafea.

– E bună?
– Da, mulțumesc aaaa… scuze, Marina mă cheamă. Pe tine?
– Radu, îmi pare bine să te cunosc!
– Ei pe naiba, îți pare bine să mă culegi beată din parc și să mă aduci acasă și să mă dădăcești.
– Știu că nu e stilul tău, a fost un incident, nu te mai victimiza.
– De unde știi? Nu m-ai văzut până acum, nici eu nu îmi amintesc să te știu.
– Detaliile spun asta, casa ta, modul în care te aranjezi… ceaiurile..
– Hmm… măi să fie, am dat de un înger… sau mă rog, a dat el peste mine, trebuie să găsesc o metodă să îl leg.
– Îngerii legați devin ușor demoni.
– Atunci să îl seduc?
– Poate e o variantă mai câștigătoare.
– Păi cum naiba să fac că arăt ca muma pădurii după noaptea trecută. Dacă merg la un duș te mai găsesc când ies?
– Sigur, dacă îmi ceri asta!
– Te rog!

Marina a plecat repede să facă duș, îi trecuse beția, arăta mai degrabă a femeie obosită. A dat drumul la apa dușului fără să închidă ușa și probabil se lăsa spălată de păcatele din noaptea trecută cu apa dușului.

Din poziția în care eram la calculator, în dreapta fusese canapeaua iar în stânga era o oglindă mare care, coincidență, oferea vedere, puțin spre ușa băii. Am văzut clar acest avantaj, o vedeam la unele mișcări dar m-am ferit să privesc, puteam fi ușor prins.

După aproape 15 minute, Marina a apărut cu părul prins neglijent grămadă și un halat de baie, din prosop în jurul ei, fugind spre o cameră să se îmbrace.

S-a întors într-o ținută lejeră cu un pulover larg și lung până spre genunchi și scuzându-se.

Știu că nu e tocmai sexy halatul meu vechi din prosop, dar nu mă așteptam să am bărbat la micul dejun a spus ea șăgalnic.

– Îți pot pregăti ceva să mănânci Radu, că au sunt flămândă rău.
– Mi-ar prinde bine, am zis continuându-mi lucrul.

Marina a tot trebăluit pe lângă blat și aragaz, timp în care mă tot privea. Nici eu nu eram tocmai cuminte și când eram sigur că nu mă vede mai făceam câte o scanare. După câteva minute, a venit la masă cu o grămadă de chestii de mic dejun.

– Uite, îți fac o ofertă, închiriez livingul meu să lucrezi de aici. Și nu îți iau chirie a izbucnit în râs Marina.
– Nu e convenabil. Eu mă trezesc cu noapte în cap și fac deranj. Tu ai nevoie să dormi dimineața.
– Dar ești extraordinar de silențios a continuat amuzată femeia.
– Nu întotdeauna, doar când lângă mine doarme o femeie.
– Pfii… ce cald se face, remarcă Marina

Așa era, se încălzise brusc, din cauza discuțiilor, privirilor, seducției. În toată această conversație a pus toată artileria de seducție pe mine, de la banalul joc cu mâna prin păr la legănatul piciorului, mușcatul buzei, linsul unei picături de pe deget și altele.

Femeia era frumoasă, ni în genul bombelor sexy ci stilul de femeie matură care a trecut prin viață și s-a vindecat de figurile tinereții, era o femeie împăcată cu sine, părea a ști ce vrea și era naturală, machiajul său era aproape inexistent, cel mult o cremă de hidratat pielea folosise dimineață la dus și nu era diferită decât la prima oră a dimineții. Era frumoasă pentru că era împlinită ca femeie și era sigură pe ea. Era frumoasă pentru că puteai discuta inteligent.

În plus arăta bine de tot, se cunoștea că are grijă de ea, avea buzele puțin proeminente, ca o adolescentă franțuzoaică, gâtul sculptat bine și ce mă seduce pe mine la femei tare, folosea umerii ca armă de seducție, era un umăr gol, din cauză că puloverul tras pe ea era larg și căzuse neglijent de pe un umăr.

Probabil a realizat că asta mă preocupă că și-a pus obrazul pe umărul ei dezgolit ca să mă întrebe:

– Hei, ai pățit ceva?
– Ăăă… nu… mă gândeam?
– Sunt indiscretă dacă încerc să ghicesc?
– Ai o singură încercare!
– La două buze pe un umăr dezgolit…?

Am roșit instant, nu pentru că nu mă așteptam să ghicească ci pentru că fusese așa directă și erotică încât trecuse de câteva bariere importante în mintea mea.

– Hei, ce naiba, să nu spui că ești și rușinos că acum sar pe tine.
– …
– O Doamne, mai există exemplare din astea? Să roșești când vorbești cu o femeie? E clar că din casa mea scapi greu domnule Radu.

Zicând astea Marina s-a tras cu scaunul lângă al meu la masă acoperind umărul care acum era pe partea cealaltă și descoperindu-l pe cel de lângă mine într-un mod foarte senzual.

Un miros plăcut de tot, de prospețime a primăverii mi-a umplut nările, arăta foarte ispititor doamna Marina și în plus, la cum stătea lângă mine, vedeam ușor curbura sânilor săi și cum materialul moale se mula pe aceștia. Tremurul lor din cauza mișcărilor era și el tare ispititor și mă chema pur și simplu.

– Hai, sărută-mi umerii, uite, închid ochii ca să nu te rușinezi.

Nu aveam nevoie de prea multe invitații, că ispita era mare. Mi-am apropiat buzele uscate de umărul Marinei și am sărutat delicat pielea fină și îmbietoare de câteva ori urcând cu câteva din săruturi spre gât aplicând pe ultimul din ele pe lobul urechii.

Când am ajuns acolo Marina s-a întors spre mine brusc, așa că următoarea atingere a fost pe buzele ei moi și reci. Ale mele uscate și fierbinți, ale ei moi umede și reci deci s-a produs un fel de scurtcircuit în ea și m-a luat cu asalt pur și simplu. Mă săruta ca o apucată colindând cu mâinile spatele meu sau jucându-se cu degetele în părul meu. Atingerea pieptului ei era provocatoare, chiar dacă era între noi cămașa mea și puloverul ei, moliciunea sânilor ei îmi transmitea fiori plăcuți în tot corpul și excitarea creștea vizibil.

Am ridicat-o din brațele mele și am așezat-o cu fundul pe masă să o admir, eu eram pe scaun iar ea pe masă în fața mea. Am mângâiat ușor umărul gol cu dosul degetelor urcând spre gât apoi spre ureche coborând apoi spre buze pe linia bărbiei. Când am ajuns la buze le-am palpat curios să le simt consistența i senzualitatea iar Marina îmi tot săruta degetele ce o atingeau. Când am început coborârea de la bărbie pe gât spre sâni, deja Marina își împingea pieptul în față și se foia neliniștită.

Am tras și de pe celălalt umăr puloverul larg făcând ca acesta să cadă până pe sâni. Am descoperit în acest fel un teren nou de explorat. Era superbă așa, cu amândoi umerii goi și cu puloverul ținut doar de sâni așa că m-am ridicat ca să pot săruta delicat toată acea zonă erotică. Buzele colindau umerii și gâtul iar mâinile mele deja frământau sânii împliniți prin materialul moale al puloverului care nu a rezistat prea mult agățat pe sâni și a căzut pe talie descoperind nurii de femeie matură și bine definită.

Sărutările mele au coborât spre aceștia în încercarea de a nu rata nici un centimetru de piele dezgolită. Aroma de femeie îmi umplea nările și mă excita cumplit, era o plăcere deosebită să simt moliciunea lor pe buzele mele fierbinți, mai ales să le simt greutatea când îi sărutam dedesubt.

Femeia de pe masă era în transă și agitată așa că am împins-o pe spate după ce am făcut loc și i-am scos puloverul larg de tot lăsând-o doar în chiloței și coborând cu sărutările mele pe abdomen apoi pe picioare în timp ce mâinile mele îi cuprinsese fundul de o parte și de alta. Marina își împingea pubisul ușor spre mine dar intențiile mele erau altele deocamdată. Am început sărutări sporadice neregulate când pe interiorul pulpelor, când pe gambe, când pe exterior, când pe genunchi mărind tensiunea din ea. Nu avea curajul să ceară ceva, că nu mă cunoștea și asta mi-a oferit avantajul de a o excita bine înainte de toate.

Când am pus mâna pe chiloței să îi scot și-a ridicat instant fundul de pe masă pentru a facilita acțiunea mea. Am descoperit un vagin epilat cu păr doar pe pubis. Mirosul de femeie coaptă era mult mai intens acum mai ales că am început să mă joc cu degetele neglijent prin lichidul care umezise din abundență zona intimă a femeii. Acum se zvârcolea de-a dreptul pe masă așa că am hotărât să nu îi lungesc prea mult așteptarea înfigând un deget adânc în vaginul ei și luând cu asalt cu buzele mele zona ei intimă. Degetul meu făcea curse adânci în interiorul Marinei iar buzele și limba dezmierdau labiile încleiate ale ei într-un ritm susținut. Am simțit că este aproape de orgasm când a încetat mișcările și s-a încordat în așteptare. Atunci am mai strecurat un deget în ea și am continuat în același ritm linsul labiilor până am simțit spasmele ante-orgasmului, acele tremurări mici care prevesteau erupția plăcerii. În câteva secunde Marina a scos un geamăt prelung urmat de gâfâieli haotice agitând capul dintr-o parte în alta pe masă. Își trăia orgasmul intens de tot. Mișcările mele au devenit tot mai slabe, rămânând în cele din urmă nemișcat cu degetele în ia cu cu buzele pe labiile ei încleiate.

Când s-a liniștit am retras degetele din ea mângâind cu sucurile ei buzele vaginului. Atunci s-a ridicat în coate, roșie toată în obraji și cu părul răvășit privindu-mă oarecum rușinată.

– Scuze… a spus ea vizibil încurcată. Ți-am udat cămașa.
– Nu e bai, se spală.
– Și când mă gândesc că ai făcut toate asta fără să te dezbraci…
– Asta e de bine sau de rău?
– Mă gândesc de ce ești în stare dezbrăcat…
– Sunt un bărbat normal…
– Înseamnă că eu am dat doar de anormali până acum dacă tu ești normal.

Am luat-o pe Marina de mână, am ajutat-o să coboare de pe masă apoi am tras-o spre canapeaua unde dormise. Am așezat-o acolo pe spate cu capul pe capătul canapelei și mi-am băgat iar capul între pulpele ei moi sărutând de data asta pentru mine nu pentru ea. Marina mă prinsese de păr si mă ghida cum îi poftea inima iar limba și buzele mele atingeau delicat tot ce se putea atinge crescând excitarea femeii dar și pe a mea.

La un moment dat, pentru că îmi era jenă să mă dezbrac așa direct în fața ei, am întors-o cu spatele sărutându-i-i fesele. Avea un fund superb. Era bine proporționat și ferm. Era o plăcere să o săruți și mai ales să îi desfaci fesele să le palpezi să le simți. Sărutând fundul am scos cu o mână penisul din pantaloni rămânând îmbrăcat. Când l-a simțit umed pe gambe deja se foia neliniștită. Voia să se întoarcă dar nu am lăsat-o.

Am urcat cu sărutările pe spate până spre gâtul femeii ajungând cu penisul în zona feselor ei care acum erau ude de la acțiunile mele anterioare. „Din neglijență” penisul meu a ajuns în zona buzelor vaginului ei iar aceasta se tot foia să îi simtă. Am pătruns ușor în vaginul primitor al femeii până la capăt făcând-o să ofteze profund. Își mișca corpul sub mine în încercarea de a obține senzații profunde. Era prea excitant ca să mă abțin și am început să fac curse lungi cu penisul în ea. Era superbă așa cu capul pe o parte, cu zurlufii dezordonați, îmbujorată de tot iar senzația fundului ei pe bazinul meu era înnebunitoare. I-am apropiat picioarele lipite unul de celălalt astfel încât testiculele mele să se frece de pulpele ei adunate și am început să pompez adânc de tot scoțând penisul până la buze apoi pătrunzând până la maxim ridicându-i fesele cât de mult se putea.

Era clar că se pregătea iar de orgasm că o simțeam încordată toată sub mine. Când am început să îi sărut gâtul și zona din spatele urechii s-a declanșat iar orgasmul zguduind-o toată. Era pur si simplu copleșită și cuprinsă de euforie și beatitudine.

M-am ridicat de pe ea ca să nu o strivesc cu greutatea mea și m-am așezat lângă canapea continuând cu mâinile să mă joc în sucurile ei între pulpele ei moi și printre fese. Era genul de femeie care se umezea tare la orgasm și canapeaua era udă sub ea.

S-a întors cu fața roșie toată spre mine uitându-și obosită la mine și mulțumindu-mi. Atunci mi s-a părut că seamănă bine cu Nicole Kidman in filmul „Cu ochii larg închiși”.

– Nu am trăit niciodată senzațiile astea Radu. Nu am știut reacțiile și nici cum sa le trăiesc. Iartă-mă dacă ceva nu a fost ok.
– Șșșș… și i-am acoperit buzele cu un sărut în timp ce mâna mea masa zona vaginului iar două degete deja intraseră în ea din nou.

Marina își tot împingea fundul spre mâna mea ca să îmi faciliteze intrarea în ea și mă săruta pătimaș. Era flămândă parcă și sinceră în același timp. Avea nevoie de acea unire cu un bărbat, avea nevoie să fie posedată sau să posede, să se descătușeze.

S-a ridicat de pe canapea și m-a împins pe mine acolo, m-a încălecat potrivindu-și penisul în vagin apoi s-a lăsat pe toată lungimea lui până a atins cu fundul pulpele mele. Mi-descheiat cămașa până la jumătate și lipindu-și sânii de pieptul meu a început un dans al abandonului, senzațiilor, plăcerii, beatitudinii. Se bucura de tot de fapt, trăia tot, parcă era toată doar un receptor de senzații.

Buzele noastre se frământau flămând, sânii fierbinți ai Marinei îmi atingeau pieptul rece de la umezeală, iar vaginul ei îmi strângea penisul în pântecul ei. Era izvor pur și simplu între picioarele ei. La un moment dat am simțit că îți schimbă mișcările în unele aproape violente. Se izbea pur și simplu în penisul meu. S-a lăsat pe spate în mâini împingând sânii în față închizând ochii și trăind senzațiile. Acum efectiv „mă futea” cu pasiune și instinct. Se vedea clar cum caută un nou orgasm.

Imaginea era excitantă, o femeie frumoasă în poala mea, capul pe spate cu părul atârnând, buzele uscate, și o clipoceală specifică în zonele noastre intime. Mirosul unirii noastre excita nările iar sunetele scoase de Marina mă ațâțau totul. Mă gândeam cum să fac să nu termin înaintea ei că excitația crește furtunos. Dar am simțit cum Marina se încordează toată apoi țipă ca o nebună agitându-se în poalele mele. S-a aruncat iar la pieptul meu mișcându-se haotic tot mai slab până s-a liniștit.

Ședea moale în brațele mele înroșită toată în obraji și cu părul ca după duș. Mă săruta obosită pe gât și îmi mângâia obrazul cu degetul mare.

– De unde ești Radu? Cine ești tu? Cum ai ajuns în viața mea?
– Din același oraș se pare! I-am zis zâmbind.
– Unde ai fost până acum. Ce femei ai fericit de nu ai ajuns la mine?
– Hai Marina că nu văd asta ca o performanță…
– Tu nu, dar eu nu am avut așa ceva decât în vise și fantezii a spus Marina ieșind din penisul meu care începea să se retragă.
– Pot? A întrebat ea arătând spre penisul meu ud.
– Te rog…

A îngenunchiat lângă pat între picioarele mele mângâind penisul pe toată lungimea sa, abia atunci realizând parcă că eu eram tot îmbrăcat. A zâmbit șăgalnic zicând: „Ce doamnă needucată ai întâlnit, a sărit pe tine îmbrăcat”.

Până să ajung la ejaculare nu a durat mult. Era oarecum scenă de cărți erotice cea în care tu ești îmbrăcat office iar între picioarele tale stă o femeie erotică toată, goală, îmbujorată și cu părul deranjat care e parcă vrăjită de penisul tău, care parcă îl venerează. Doar privirea aia și buzele uscate apropiate de penis mi-a ridicat iar tensiunea la maxim. Mângâierile ei moi, vocea blândă și privirea excitată m-a făcut să ajung aproape de ejaculare iar când mi-a luat capul penisului în gură un milion de senzații au explodat iar penisul meu a început să zvâcnească aruncând jeturi lungi de spermă afară.

Marina se juca leneșă cu limba pe capul penisului meu iar când sperma a țâșnit i-a inundat și gura și buzele curgând pe mâini. Era totul așa de erotic că nu voiam să se termine. Femeia asta era erotică doar prin simpla prezență și mă excita mental.

S-a jucat cu penisul meu până acesta s-a retras de tot apoi a luat un prosop cu care m-a curățat ca să nu murdăresc pantalonul 🙂 care oricum era ud de la zeama ei. Apoi s-a aruncat pe canapea lângă mine.

Inițial mă gândeam cum să te încui în casa mea, dar acum realizez că este on favor pe care natura mi l-a făcut. Îți mulțumesc Radu, și mai ales te rog să mai treci pe aici când te cheamă inima.

– Dacă sunt invitat… de ce nu?
– Cum mă pot revanșa Radu?
– Nu e nevoie, nu ai de plătit nimic. Dar un ceai mi-ar prinde tare bine.

Marina s-a dus încet spre blatul de bucătărie așa goală cum era să pună de ceai. Era superbă așa dezbrăcată, cu părul dezordonat și în lumina razelor de soare i se scotea în evidență fiecare curbura a trupului.

După ceaiul la care am discutat iar vrute și nevrute am făcut un dus, sub privirile admirative ale Marinei care era gata de încă „una mică” apoi am plecat spre seară acasă cu memoria unei femei împlinite, proaspete, bine definite și foarte erotice în minte.

PS. Am mai încercat publicarea lor într-o vreme pe ici pe colo… sper că plac. Mulțumesc că te-ai oprit să citești aceste rânduri.