Fantezie erotica Daniela
Fantezii erotice

Livia VI – Prins în capcana Danielei 2

Daniela se pare că primise doza de adrenalină necesară funcționării, că a prins glas în cele din urmă ba chiar și ceva curaj de a mă privi, chiar dacă o făcea timid. Am „decojit-o” de prosopul în care o uscasem inițial și am admirat-o goală în toată splendoarea sa. Era unicat, sălbatică cum am mai spus dar o găseam foarte incitantă. Sânii mici spre foarte mici erau superbi întrucât aureolele li se umflau foarte tare, cu gâtul său lung deja făcusem o fixație, iar coborând în jos vedeai o talie de viespe sub care pubisul său epilat te chema mereu. Picioarele care se „întindeau” de la pubis în jos erau ca ale unui model.

Nu poți rezista mult în fața unei astfel de femei așa că am trecut la felul întâi, la acele părți ale corpului care se zgâiau la mine cu nerușinare și obrăznicie, sânii săi mici și incitanți. Pur și simplu salivai uitându-te la ei, așa că am început să-mi potolesc pofta, i-am adulmecat îndelung cum îmi place mie pentru a „lua urma” acelei femei după parfumul de femeie, nu după cel pe care îl aplică pe corp. Se pare că Danielei îi plăcea să îi miros și să îi sărut ușor sânii, că mii tot împingea spre buze. Deja buzele mele ardeau de poftă deci am început să îi tratez mai insistent mușcându-i cu buzele de de pe exterior întâi apoi frământând tot doar cu buzele aureola.

Una din mâinile mele coborâse deja spre buricul ei și apoi mai jos spre buzele vaginului dornic. Spun dornic pentru că ajungând acolo am constatat că sucul ei se scursese până la găurica de la fundul ei. Era clar pregătită de mai mult așa că admirând, sărutând, frământând sânii am început să îi masez delicat și buzele de fluture ale vaginului ei. Avea buze interioare subțiri și mari care depășeau „granița” celor exterioare. Îmi plăcea să o fac cu materialul ei așa că îi întindeam sucul peste tot pe buze iar ea producea altul aproape instant.

Daniela îmi împingea când sânii spre gură, când păsărica spre mâni și era destul de nervoasă sau mai bine zis nerăbdătoare să fiu mai insistent măcar într-o parte așa că, pentru a nu face să aștepte o domnișoară fără experiență am coborât brusc cu buzele între picioarele ei și mâinile le-am ridicat una spre sâni și alta spre abdomen. În poziția asta limba mea a început să se „bage în zeamă” cu vaginul neîncercat ale Danielei când separând delicat buzele interioare, când pe cele interioare de cele exterioare, când lingând de sus până la găurica fundului, când sărutând, până am simțit că e foarte aproape. Atunci am coborât cu mâna de pe abdomen la fund ca să mă ajute, am prins cu buzele partea superioară a vaginului iar degetul mâinii plin de sucul ei excitat zona dintre vagin și anus. A fost de ajuns doar să apăs puțin pe găurica unică a Danielei concomitent cu suptul clitorisului că pur și simplu a explodat. Picioarele îi tremurau tare, buzele îi erau uscate complet, obrajii îi ardeau și erau roșii contrastând și cu piele asa albă e pe restul trupului și cu părul negru.

O admiram pe Daniela întinsă fără vlagă pe pat, cu picioarele ușor flexate și desfăcute, cu capul într-o parte și cu vaginul, pulpele și pubisul ude. Sub ea pe cearceaf era o pată specifică și asta făcea ca totul să fie incitant. E plăcut să privești și să concluzionezi: am făcut o treabă bună.

M-am așezat turcește lângă capul ei în lateral și am început să îi alint părul, apoi cerceii, urechile, buzele, gâtul. Îmi plăcea să mă joc cu degetul pe buzele ei. Penisul meu era cum altfel decât excitat de la priveliștea asta și de la aromele de iubire așa că Daniela îl vedea de aproape vânăt și cu zeama curgându-i. A dus timidă un deget spre el, întinzând lichidul transparent pe capul lucios și vânăt dar uscat complet. Avea ceva foarte incitant în felul în care o făcea. Poate combinația dintre faza aceasta și inocența chipului și privirii ei. Din când în când se uita la mine să se asigure că e totul bine iar eu ca să îi confirm îmi mușcam buzele sau le lingeam. În cele din urmă l-a apucat cu degetele sale subțiri mângâindu-l delicat pe toată lungimea fără a îi mișca pielea. Tensiunea din mine creștea vizibil și posibilitatea de a mă controla se diminua cu fiecare mișcare. Probabil nimeni nu mă atinsese vreodată așa de delicat și curios. M-am ridicat în genunchi pentru a îi oferi Danielei o priveliște mai avantajoasă dar și pentru a vedea eu acel chip angelic sub penisul meu.

Penisul era vânăt în vârf, venele erau umflate, scrotul era moale și cald atingând antebrațul Danielei și cerând atenție. S-a răsucit și cu cealaltă mână îmi cântărea testiculele, de fapt parcă le analiza să vadă ce e acolo, cum sunt, la ce folosesc. Ei bine, curiozitatea ei, inocența, sălbăticia cred că au constituit excitantul cel mai puternic, mai puternic decât atingerile că simțeam cum sperma se pregătește insistent să țâșnească. Nu mai puteam să îmi stăpânesc gemetele și doream doar să nu se sperie Daniela din cauza necunoașterii. Atât am apucat să îi spun „continuă”. când ea a apucat scrotul trăgând de ouă în jos căldura mi-a invadat toată zona, gaura de la fund a început să zvâcnească și sperma a țâșnit înainte spre chipul Danielei aterizându-i pe obraz un jet, altul pe buze și nas iar celelalte pe umăr și sâni restul scurgându-se pe mânuța mică și delicată a acestei femei grozave. I-am pus mâna pe a ei ca să-i dau de înțeles că e gata și a început să îmi întindă sperma pe penis jucându-se drăgăstos cu el.

Acum Daniela zâmbea inocent și ironic uitându-se cum penisul meu se face tot mai mic și cum îi scapă din mâini.

– Nu te supăra, mă pot șterge de spermă? A întrebat Daniela inocent arătând spre jeturile de pe fața sa care deveneau incolore din cauză că aterizaseră acolo de ceva vreme. Îmi venea să o sărut cu spermă cu tot dar mă gândeam să nu fie prea mult pentru ea de la început. Așa că am luat prosopul și am curățat delicat chipul ei.
– E târziu deja , ai ceva cafea pe aici? Am întrebat.
– Și eu mă gândeam la asta a zis Daniela sărind din pat goală cum era și mergând spre un aragaz mic unde a început să trebăluiască pentru a face o cafea.

Era ca o umbră delicată datorită trupului slab dar și datorită felului ei de a se mișca. Frumusețea ei deși nu una clasică era seducătoare.

– Îmi place ce văd Daniela. Și îmi place tare.
– Și mie îmi place dar tot am nevoie de un întăritor ca să am curaj să fac ce îmi stă în minte.
– Bine, dar nu exagera.
– Promit că e doar pentru a începe, a zis ea și a luat o gură de ceva.
– Am admirat-o cu poftă în timp ce sorbeam cafeaua iar ea pe măsură ce își făcea efectul acel „întăritor” se uita pofticioasă la mine.
– Pot? a întrebat arătând spre penisul meu.
– Orice e permis. Tu stabilești limita.
– Păi până acum doar ce am mai văzut prin filme știu dar sper să pot să îți fac plăcere măcar un sfert cât mi-ai făcut tu mie. E tare plăcut să te ducă cineva la orgasm. Când te masturbezi o faci mai mult din frustrare și ciudă, cel puțin așa a fost la mine.

Daniela s-a aplecat cu buzele spre penisul meu hotărâtă să-mi întoarcă favorul. Am încercat inițial să o întorc într-o poziție care să îmi dea și mie acces la păsărica ei dar m-a „fugărit” repede pe motiv că va termina prea rapid așa că m-am ridicat în picioare în mijlocul patului iar Daniela era așezată în genunchi înaintea mea. Daniela a făcut fără să vrea una din dorințele mele cele m ai intense în materie de sex să fie împlinită și anume ca femeia să o ia de la zero, de la penisul flasc și să îl excite cu buzele, nu doar când este tare. Oricât aș încerca să vă descriu ineditul situației nu aș reuși pentru că toate erau la locul lor și incitante. Luminile spoturilor care făceau ca umbra noastră să se vadă pe peretele de la baie, mirosurile de bărbat și femeie, de sex, de spermă și cafea amestecate, contrastul de culori între fața palidă a Danielei și vinețiul penisului meu care era absorbit de gura ei cu buze pline de salivă și suc masculin lubrifiant, toate contribuiau la crearea unie încărcături erotice intense.

Orgasmul meu se apropia repede și cum mintea mea face fantezii mă încurca și mai tare. Eram prea aproape așa că m-am retras urgent spre dezamăgirea Danielei care voie să-și termine treaba.

– Daniela nu sunt un super bărbat. Am limitele mele, dacă termin acum rămân cu gândul că nu am intrat în tine și mor de poftă să pătrund în tine. Te vreau din toată inima, vreau să intru în păsărica ta nefutută de atâta vreme.

Ea a început să roșească și ochii îi străluceau de excitare. Era umedă pe buze și pe barbă cum își făcuse de lucru cu penisul meu iar eu m-am năpustit asupra ei într-un sărut pătimaș. Era delicioasă femeia asta și așa cu „condimente” devenea irezistibilă.

Am îmbrățișat-o mi-am lipit pieptul de sânii ei și penisul meu a început să bată la poarta intimității ei prefăcându-se că nu nimerește. că scapă afară, că nu poate intra astfel încât Daniela devenea nerăbdătoare dar totodată și pregătită. Când a realizat că durează prea mult s-a sucit și a ajuns deasupra. M-a încălecat cu un picior de o parte și altul de alta și a început să se lase în penisul meu erect.

Aveam vizibilitate maximă și la ce se petrecea jos dar și să o văd pe Daniela. Avea ochii închiși și buzele întredeschise. Savurat fiecare bucată de carne care intra în vaginul ei. Avea pe chip o expresie a fericirii supreme. Eu nu mai eram acolo pentru ea. Era doar ea și penisul meu. Când a ajuns jos de tot, așa de jos că testiculele mele îi atingeau găurica fundului a început să se miște în toate direcțiile doar sus-jos nu. Era în lumea ei, din gură i se scurgea un firicel de salivă iar starea de beatitudine ce o prinsese era cea mai clară dovadă că își ia cu toată pofta ceea ce îi trebuie.

Am simțit-o pe Daniela cum se apropie de orgasm și am ajutat-o cu mâinile mele prinzând-o de talie. Am mișcat-o în felul în care se mișcase până atunci și nu după mult timp am auzit un icnet lung după care au apucat-o un fel de convulsii făcând-o să se miște spasmotic și inconștient, dezordonat și haotic. Orgasmul Danielei a fost intens și ea l-a savurat sută la sută. A deschis ochii abia la vreo zece minute după asta din cauză că îmi pierdeam din erecție.

– Acum e rândul tău. Cum mă vrei?
– Vreau să te văd în toată splendoare când mă golesc de spermă.
– Dar nu am luat nimic Radu.
– Nu te teme, știu ce am de făcut i-am zis apoi am întors-o în genunchi pe pat și m-am apucat cu poftă să îi ling păsărica și fundulețul. Era divină și trupul ei foarte ascultător. Se lăsase cu sânii pe pat și cu fundul ridicat. Era o splendoare. Găurica ei mă ispitea tare pentru că era unică. Nu am văzut decât foarte rar în poze femei care nu au găurica maronie ci din aceeași nuanță cu pielea. Era un înger de femeie.

După ce am umezit-o toată, așa de tare că eram și eu încleiat am decis că e timpul pentru mine așa că mi-am potrivit penisul între buzele vaginului ie și am intrat delicat înăuntru. Era mic tunelul Danielei și strâmt, mai ales de la poziția în care stătea. Avantajul era că nu mai era erect în totalitate și deci se mula pe unde îl ghida vaginul Danielei. Priveliștea era iar de vis. Intram în cea mai subțire femeie pe care o cunoscusem, și penisul meu părea uriaș în comparație cu trupul ei. Iar contrastele mă excitau, fundul alb ca laptele cu găurica aceea foarte tentantă și umezită anterior de limba mea, cearceaful albăstrui să părul negru al Danielei făceau ca totul să se răscolească în tine. Daniela urca și ea vertiginos pre un orgasm iar al meu nu era departe.

Când ea și-a dus un deget la fund masând încet găurica deja nu mai era cale de întoarcere. Am retras penisul repede afară iar mâna mea a început să îl frece pe toată lungimea. La fel făcea și Daniela cu vulva ei. Până a țâșnit sperma nu a durat mult. Mirosul împreunării noastre era tot ce mai lipsea și acum invada violent nările mele. Spasmele orgasmului mi-au cuprins sfincterul aruncând jeturile de spermă pe fundul și spartele Danielei care își trăia orgasmul ei prăbușită pe pat.

M-am aruncat alături de ea gâfâind după o asemenea izbucnire și nu se auzea decât respirația noastră accelerată în încăpere. S-a întors cu fața în sus uitându-se satisfăcută la mine și zâmbind.

– Putem dormi așa Radu?

Am tras-o lângă mine am cuprins-o cu brațele amândouă și am adormit așa cum eram.

–––––––

Era încă întuneric când m-au trezit gâfâielile și gemetele Danielei. Eu eram întins gol pe patul ei iar ea era pe un fotoliu cu picioarele desfăcute și mâna între picioare, avea deja ochii închiși și capul dat pe spate iar orgasmul a izbucnit până să îmi pot acomoda ochii cu imaginea ei. Era în transă efectiv.

Când și-a revenit eram deja lângă ea și așa am văzut și micuțul vibrator care zumzăia înfundat înfipt în fundul ei. L-am oprit și l-am tras ușor afară. Daniela s-a rușinat total și căuta cuvinte de scuze dar i-am pus degetul pe buze să tacă. Am cuprins-o în brațe și am strâns-o la pieptul meu unde aveam impresia că se contopește cu mine.

Fără cuvinte eram tare pornit de priveliștea dinainte. Pe de o parte fundulețul ei era foarte tentant pe de altă parte aveam dovada clară că nu e străină de plăcerile anale care pentru mine fuseseră până atunci doar fantezii. În mintea mea încolțea gândul că Daniela ar fi femeia care ar putea da startul la astfel de delicii și pentru mine dar aveam rețineri așa că am întrebat-o.

– A fost bine?
– Da! A spus ea sugânduși ambele buze ca să se abțină să zâmbească.
– Și acolo? am întrebat eu mângâind fundul care poposea în palmele mele…
– Scuze, îmi place acolo, dar nu am avut bărbat încă.
– Nici eu nu am avut o femeie în felul acesta.
– Cu tine aș avea curaj Radu. Cu tine nu am cum să mă tem. Mă tem doar că se termină noaptea asta așa că te rog sa faci efortul de a mai sta treaz puțin.

S-a năpustit asupra gurii mele într-o sărutare flămândă și avidă. Mă căuta precum aerul iar mâinile cotrobăiau după penisul meu care deja prinsese formă. Era clar că aveam înaintea mea o altă Daniela, una pornită, una hotărâtă să experimenteze tot ce poate și parcă avea dorința de a recupera tot ce a pierdut în anii de lipsă a relațiilor. Îmi săruta cu mult curaj pieptul și abdomenul, mâinile îmi mângâiau pielea peste tot unde ajungeau și îmi trimiteau senzații electrice peste tot.

S-a înfipt cu nerușinare, dacă ar fi să compar cu timiditatea dinainte, în penisul meu cu buzele flămânde și fierbinți. Probabil și semiîntunericul îi dădea curaj, cine știe dacă nu luase și un „întăritor” iar dar era clar altă femeie. Una gata să smulgă tot din mine iar penisul era clar în atenția ei și sub asalturile ei pofticioase. Îl băga incredibil de adânc în gură și îl lingea pe toate părțile când îl scotea. Se depărta câte puțin uneori pentru a îl privi cu mare poftă și apoi iar îl lua în adâncimile ei. Mâinile erau deja pe fesele mele iar unghiile aproape îmi intrau în carne așa că am întors-o imediat cu picioarele de o parte și de alta a capului meu dorind să mă înfrupt și eu din această femeie fascinantă.

Din poziția în care stăteam vedeam perfect picioarele, vaginul desfăcut și fundul deschis care era o ispită continuă pentru mine. Încercam din răsputeri să acționez calm nu ca partenera mea care pur și simplu trăgea de mine. Sărutam delicat pulpele pe interior, mângâiam fundul ei desfăcut, adulmecam, admiram dar ritmul susținut al Danielei mă trăgea ca un vârtej de apă spre adânc. Am lins delicat buzele desfăcute ale orhideei sale continuând cu curaj spre găurica ispititoare dintre fesele ei. Asta a băgat curent în Daniela. Era clar că îi plăcea că atâta vreme cât mă ocupam cu limba de găurica fundului ei uita de penisul meu.

Am aplicat cele mai pătimașe și delicate săruturi acelei zone în așa fel încât totul era umed și cleios acolo. Daniela era din ce în ce mai pregătită pentru a primi penisul meu în oricare din intrările ei. Lingând cu poftă buzele vaginului ei și strecurându-mi limba adânc în ea am „scăpat” delicat un deget și în fundulețul ei. Daniela nu mai făcea nimic, doar savura și asta mi-a dat curaj. Gemetele ei, trupul mic care se lăsa cu toată greutatea pe al meu, pulpele ispititoare pe de o parte și alta a capului meu mă întărâtau de-a binelea așa că am decis să merg mai departe înainte de a termina în mâinile ei.

Am întins-o pe Daniela pe pat cu fața în jos și am început să o ispitesc la funduleț cu penisul meu lunecos. Îi întindeam fluidele noastre pe buzele vaginului, pe interiorul coapselor, printre fesele ei micuțe până aceasta a început să mă roage să intru scâncind oarecum, așa că am potrivit-o între buzele ei și am început să pătrund. Daniela avea însă alte planuri, a întins mâna pe dedesupt, a luat penisul și l-a potrivit la găurica ei strâmtă și ispititoare. Voia să intru în fundulețul ei și asta mi-a crescut tensiunea de câteva ori.

Nu sunt eu unul supradotat dar penisul meu vânăt în contrast cu fundul ei alb imaculat și cu micimea lui făcea să te simți super-bărbat. Îți lua foc orice fantezie și ardea cu flăcări. Am împins ușor spre Daniela și am simțit ce niciodată nu am experimentat. O strânsoare puternică dar și foarte lunecoasă, parcă intrasem într-un tunel lung care strângea sexul meu uniform și zvâcnind uneori. Nu știu cât de des făcea Daniela asta cu vibratorul ei dar nu se merita să apeleze la mecanică pentru asta. Era divin să pătrunzi în fundul unei femei ca aceasta care te mai și provoca prin cuvinte.

Mă mișcam încet și calm în fundul ei iar Daniela îmi confirma că e totul bine prin gemete și prin cuvintele „Ah, e totul atât de bine…”. Acum nu știu câți dintre cei ce citesc au fost supuși unei astfel de ispite, dar pentru un neinițiat ca mine era clar că nu poate dura jumătate de oră. Era prea mult pentru creierii mei. Cu toată dorința de control totuși tensiunea sexuală din mine urca constant și susținut. M-am lăsat pe coate ca să îi simt fundul în întregime pe bazinul meu iar asta a făcut-o pe Daniela să treacă linia de final. Am simțit-o expirând îndelung de câteva ori după care împingând de 4-5 ori în sus din fund incontrolabil s-a eliberat epileptic tremurând și gemând iar eliberarea ei a făcut praf dorința mea de control. Odată cu orgasmul fundul ei a început să mă strângă ritmic pe cea mai mare parte a penisului iar asta pur și simplu mulgea sperma din mine. Am terminat împingând penisul de tot în fundul Danielei și zvâcnind incontrolabil cu fiecare jet de spermă vărsată în adâncimile ei.

Nu am mai avut putere înainte de mă prăbuși decât să o trag pe Daniela pe o parte ca să nu cad pe ea. Și așa înfipt în fundul acela demențial am îmbrățișat-o pe la spate încercând să îmi revin. Daniela era într-o vrajă a ei, nu mai era acolo, zâmbea tâmp și absentă iar eu mă mulțumeam să mă joc cu cercelul și să îi trec din când în când mâna prin păr.

Când a sunat ceasul am sătit ars din pat. De obicei o luam înainte lui dar acum… mirosea bine de tot a cafea în cameră iar Daniela fredona o melodie lângă aragazul din cameră având doar o cămașă de tip office aruncată pe ea și încheiată doar la un nasture.

– Bună dimineneațaaaaaa! a izbucnit femeia din cameră, care clar nu era cea de acum 12 ore.
– Bună dimineața Daniela! Dar ce e cu atâta bună dispoziție?
– M-am deblocat Radu. Adică m-ai deblocat. Viața are sens acum vreau să o trăiesc.
– Hai Daniela… am zâmbit eu întinzând mâna după cana de cafea oferită… știi că nu e decât o noapte de pasiune care e drept a fost unică și pentru mine, a fost specială și tu ești specială dar nu am auzit încă de o viață schimbată după o noapte de sex.
– Mă doare-n cot de ce au trăit alții. Eu acum m-am născut Radu. M-am blocat la 17 ani și m-ai deblocat la 33. Vreau să trăiesc Radu, vreau să mă bucur și tare ar fi bine să o fac cu tine dar știu că ești deja în relație cu Livia așa că nu te presez, dar măcar pentru sfaturi o să te deranjez.

Era așa calmă, așa neîncordată, așa de diferită că îți făcea impresia unui practicante de yoga experimentate și care nu se pierde în nici o circumstanță și care a găsit echilibrul vieții. Era veselă, senină și proaspătă ca o floare de primăvară care tremură voios în adierea vântului bucurându-se de mângâierea razelor soarelui. Era tot așa de fragilă dar acum se vedea și o tărie inexplicabilă.

– Mai pot visa la tine Radu sau azi se termină tot?
– Nu trebuie să visezi la mine Daniela. Cât despre terminat… pentru o astfel de femeie nu cred să pot spune stop. Ești o ispită cum încă nu am întâlnit. Mai ales fundul tău m-a scos din minți.
– M-ar bucura să mai treci pe la mine, a spus ea trăgând de o fesă pentru a îmi răta găurica ispitelor.
– Dacă știi să mă chemi nu pot refuza.
– Și pe la birou poți trece?
– Hm…… clar nu era Daniela.

Am discutat diferite picanterii cu fata asta în timp ce am făcut duș și m-am îmbrăcat. Am plecat spre locul de muncă oarecum amețit de această experiență dar știam că nu am o zi grea așa că am mai luat un capuccino mare și am intrat în birou salutând cele două colege voios. Avea să mă aștepte o zi intensă despre care nici nu bănuiam dimineață dar despre această experiență, ultima a acestei povestiri voi scrie data viitoare.

Cireșica