2 women sitting on couch
Fantezii erotice

Livia IV – Contemplare și filosofie

Eram de ceva vreme pe terasa din spatele casei Liviei încercând să citesc dar gândurile mele nu rămâneau nicicum la rândurile din fața ochilor. Începeam să am mustrări de conștiință cu privire la cele întâmplate. Chiar nu îmi permisesem vreodată să dezvolt vreo fantezie cu mamă și fiică și acum ajunsesem să trăiesc în una. Gândul acesta mă cam măcina.

Nu știu ce făceau cele două femei în casă dar mintea mea începuse să fabuleze: Dacă a fost doar un test din partea lor? Dacă toată povestea asta se va termina cu inimi frânte? Dacă ….
– De ce ești așa frământat Radu? Mă întrerupse Livia…
– Nu știu… pur și simplu mă frământă situația asta.
– Cum? Pe tine cititorul de literatură erotică? Aveam impresia că nu ai bariere de acest fel la literatura pe care o citești.
– Cititul e una Livia dar să ajungi să trăiești fanteziile cărora le șade bine să fie scrise doar e alta.
– Hai Radu că doar nu te-am agresat. Uite, am adus un pahar cu vin și prinzi puteri zise Livia pe un ton aproape oficial din cauză că era și ea încurcată de situația nou creată.
– Mulțumesc, vinul acum nu face decât să se întunece mintea dar ca să sorb și eu ceva te rog să-mi faci un ceai dacă se poate.

În câteva minute Livia a venit cu ceaiul dar și cu o altă dispoziție și costumație. Fusese luată ea prin surprindere de atitudinea mea dar răgazul primit i-a dat vreme să se gândească.
– Știi Radu, noi suntem femei indiferent dacă suntem mamă și fiică. Femei care au anumite nevoi iar dacă tu agreezi la ceva e bine. Dacă nu e iar bine. Ți-am spus doar că nu ne lipsește nimic dar un bărbat ca tine ne-ar face mare plăcere. Dacă ceva nu e ok pentru tine doar spune.
– Ok, voi spune, dar să am ce spune 😊

Livia era și serioasă și amuzată în același timp. Mă expunea unei ispite vechi din mintea mea, aceea de a putea admira în voie și nestingherit o femeie cu tricoul căzut de pe un umăr, picioarele goale, ghemuită într-un fotoliu cu un pahar de vin în mâini având părul prins dezordonat. A sesizat asta și a decis să seducă.
Se juca aparent neintenționat cu o șuviță de păr desprinsă din părul dezordonat prins, își căuta o poziție comodă în fotoliu, se mai apleca spre masă să mai înlăture sau să mute diferite obiecte și își expunea cu generozitate sânii privirilor mele.

Livia chiar era genul de femeie care se potrivea cel mai bine cu dorințele mele închise undeva în adâncul sufletului. Parcă era plăsmuită de mintea mea. Era și matură la gândire, coaptă la trup, seducătoare, frumoasă și mai mult decât orice mă citea și se conecta cu mine din priviri.

Chiar îmi plăcea „peisajul” și am decis să îl admir. Livia sigur se conectase cu dorințele și fanteziile mele care deși erau bătute bine de remușcări continuau să înflorească precum florile de popcorn la microunde. Cadrul ajuta și el și totul se ducea de la conștient, realism, corectitudine spre fantezie și instinct. Dar am decis să nu o rup la fugă cu gândul oarecum mincinos că doar voi privi și îmi voi sătura privirile flămânde.

Terasa Liviei era mai mult un cerdac lat așa că distanță prea mare între mine și ea nu era. În spatele ei undeva era un gard viu înalt care ascundea tot cadrul de privirile vecinilor. Livia era de felul ei o persoană cu mult bun simț și foarte discretă. Am asemuit-o multă vreme din cauza discreției dar și din cauza parfumului delicat, cu briza unei seri de vară.
Ei bine deși nu era chiar seară încă, briza era în fața mea pe un fotoliu de terasă, oferindu-mi ocazia să o sorb din priviri cum ai inspira briza unei seri de mai, când sunt înfloriți pomii.
Departe de a fi vreo urmă de vulgaritate și neoriginalitate, Livia totuși seducea brutal. Nu aveai cum să nu poftești. Domnul dorință dădea semne serioase de alarmă și Livia nu a trecut cu vederea situația și a intrat și mai serios în jocul seducției.

Unul din ticurile Liviei era să își muște ușor buza de jos și cum buzele ei erau cărnoase făcea din acest gest mic și banal o adevărată bombă de dorințe. Când își mușca buza gropițele din obraji deveneau și mai sexy.

„Nu știu alții cum sunt” dar eu când priveam la Livia mi se trezeau toate fanteziile. Probabil e unul din cele mai puternice afrodiziace pentru mine să am o astfel de femeie într-un astfel de cadru. Tricoul moale îi evidenția sânii mai degrabă decât să îi ascundă, mai ales că ceda formelor ei la orice mișcare a sânilor. Decolteul generos făcea ca priveliștea celor doi sâni atârnând ca doi ciorchini de struguri mari și copți să fie perfectă. Vedeai o parte restul rămânând la dispoziția minții să construiască pe baza formelor doar, forme scoase în evidență generos de materialul moale al tricoului.

La un moment dat s-a așezat cu genunchii la gură cumva îngrămădindu-se să încapă pe acel fotoliu. Am scăpat un „oau!” involuntar până să pot procesa ce fac. Din poziția asta genunchii presau sânii prin tricou iar mâinile îmbrățișau picioarele ținând paharul cu vin. Coborând mai jos puteai observa forma plină a pulpelor Liviei iar jos de tot parte din acel loc interzis neacoperit.
– Situația asta e un act sexual în sine. Am îndrăznit să îi zic Liviei
– Și tu simți așa?
– Te îndoiești de asta?
– Nuuuu! A chicotit Livia amuzându-se de umflătura din pantalonii mei.
– Ce zici de mai mult, a continuat ea? Dar nu a așteptat răspuns.

Sigur și vinul a avut partea sa de efect dar Livia a început să își mângâie fin coapsele doar coborând cu una din mâini de la paharul de vin pe interiorul coapselor cu dosul degetelor până jos de tot spre vaginul ei ascuns acum în propria-i carne. A urcat apoi fin în sus uitându-se plină de dorință în ochii mei și a întrebat:
– Să continui?

Doar am dat din cap că da și Livia a lăsat paharul de vin pe masă și a putut astfel să îmi ofere o priveliște și mai provocatoare desfăcând mai mult picioarele și cuprinzând-și ambii sâni între ele. Așa devenea accesibil și vizibil și vaginul către care se îndrepta mâna ei. Și-a trecut degetele peste buzele sale abia atingându-l ajungând aproape de fund apoi s-a întors introducând puțin și delicat unul din degete în vagin în partea de jos spre fund. Când l-a scos era umezit de acel clei al dorinței. Uitându-se în ochii mei s-a întins spre mine ducându-mil spre buze.

Eu nu știu limitele altor bărbați dar pentru mine era de multă vreme dincolo de puterea mea de a mă controla. Nu știu cum de mă stăpâneam. Buzele fiind uscate mi le-a umezit cu acel suc al ei care era încărcat de mirosul specific femeii, miros care te îndeamnă, te cheamă, te provoacă, sau mai bine zis te obligă să te năpustești asupra ei. Am rezistat însă impulsului de a sări pe ea și Livia a mărit miza.

Și-a retras degetul pe care între timp și-l introdusese în gura mea, își cântărea sânii grei prin tricoul moale iar obrajii îi ardeau de-a binelea. Se asortau cu roșul burgundia al buzelor ei. În ochi era flacără așa că probabil a aruncat tot ce avea în acest joc înnebunitor de seducție, de fapt nu mai era seducție, era sex fără să ne atingem unul pe altul. Deja mișcările ei deveneau imprecise și una din mâini a coborând decisă între picioare unde nu făcea altceva decât să își scoată sucul și să își ungă buzele vaginului cu el. Aproape nu atingea în schimb sânii erau luați cu asalt, erau frământați și cântăriți insistent ce cealaltă mână.

Nu puteam rezista mai mult așa că am trecut de la starea în care eram, aceea de a mă holba efectiv al ea, la alta. Mi-am scos penisul afară și am început să îl mângâi. Răspunsul ei a fost similar, a tras tricoul sub sâni dezvelindu-i de tot.

Femeia din fața mea era o torță de dorință. Iar în mintea mea se duce o bătălie, să sar pe ea sau să continuăm jocul până la final. Am decis că schimbarea cadrului ar fi un restart așa că am hotărât să continuăm jocul. Eu mângâind penisul, scrotul, încercând să o ispitesc iar ea oferindu-mi cu generozitate spectacolul trupului ei. Mâna care mângâia vaginul trecuse de la acele atingeri fine la explorarea adâncimilor sale. Cu fiecare intrare a celor două degete ale mâinii sale parcă simțeau că eu plonjez în ea.

Nu știu cât a durat exact jocul acesta înnebunitor al ispitei dar bănuiesc că nu foarte mult. Livia începea deja să se miște în vaginul ei fără precizie și oarecum precipitat uzitându-se la penisul meu care se umflase puternic devenind vinețiu și lucios. Am început să am mai mult curaj arătându-i-l efectiv, mă trăgeam de scrot în jos astfel încât să se vadă la maximul de lungime iar cu cealaltă mână îl mângâiam pe toată lungimea.

Simțeam deja că orgasmul meu nu e departe. Livia după cum arăta era și mai aproape decât mine. Am văzut doar că la un moment dat a scos unul din degete si plin de suc l-a trimis să se ocupe de găurica de mai jos iar asta și pentru mine și pentru ea e fost factorul declanșator. Mă ridicasem în picioare și cum stăteam încordat am simțit căldura piciorului ei pe al meu, picior care se desfăcuse instant când orgasmul a izbucnit. Mișca mâna puternic și haotic în păsărica ei inundată de suc iar eu am izbucnit în unul din cele mai intense orgasme pe care mi le amintesc. Sperma mea a țâșnit spre Livia stropind tricoul și sânii dar Livia era deja cu ochii închiși trăind un orgasm măcar de aceeași intensitate cu al meu. Avea buzele uscate obrajii aprinși si pielea înfiorată pe gât în sus deși era cald afară.

M-am lăsat în genunchi îmbrățișând-o așa plină de spermă cum era. A lăsat picioarele amândouă pe podea și m-a strâns între pulpele ei iar mâinile m-au cuprins într-o îmbrățișare care spunea tot. Mi-a căutat buzele cu ale sale și m-a sărutat cu multă pasiune păstrând ochii închiși.

Am stat așa o vreme apoi m-am retras încet. Și pentru că Livia nu deschidea ochii am acoperit-o peste tot cu o pătură moale de pe divanul de alături și m-a așezat la locul meu continuând să privesc această fascinantă și dornică femeie căreia îi înflorise un zâmbet larg i luminos pe chip și stătea abandonată pe fotoliu în pătură, cu capul căzut într-o parte și părul prins dezordonat cu o clamă de păr.

De ce am întâlnit-o doar acum?

Cireașa de pe tort