two women smiling while wearing sunglasses
Fantezii erotice

Livia III – Lida

Lida s-a prăbușit în hohote în brațele Liviei. Era clar plânsă nu cum luasem eu în calcul și varianta să joace teatru doar ca să intre în scenă. Am aflat de povestea lor și de ce îi făcuse prietenul ei și crește furia în mine. Modul în care a umilit-o era demn de reclamat la poliție sau măcar de o mamă de bătaie zdravănă. S-a îmbătat, cum o făcea adesea și a umilit-o de față cu prietenii de pahar. A ademenit-o să se culce cu el în cealaltă cameră și când era dezbrăcată i-a aruncat hainele pe geam chemându-și prietenii să o vadă și chiar a bruscat-o.

Ascultam pe un scaun lângă geam această poveste din care am relatat doar pe scurt și eram incapabil să reacționez cumva. Livia se uita la mine așteptând să intervin. Ce să fac? Nu eram taică-su? Totuși dreptatea urla să se înfăptuiască. Eram mânios și coceam un scenariu.

– Dă-mi adresa Lida. Unde stă tipul? Ambele se uitau șocate la mine.
– Ce ai de gând?
– Nimic special, doar să îi trag o mamă de bătaie ca să nu uite.
– Nu te duce, a scâncit Lida. Nu are rost, ne-am despărțit. Și iar a izbucnit în plâns. Acum eram și mai încurcat. Găsisem o soluție dar nu era cea agreată. Eram tulburat. Voiam să plec, dar nici laș nu eram. Așa că am întrebat politicos ce aș putea face.
– Nimic. Doar rămâi aici. Mă liniștește prezența ta.
– Ok. O să dorm pe canapeaua asta. Folosiți voi patul. Mai vorbim mâine când suntem mai odihniți.

Fetele s-au dus pe rând la baie după mine. Și-au pus costumații de somn și s-au băgat în pat. Eram obosit dar nu puteam dormi. Era deja 2 dimineața și gândurile îmi alergau turbate prin cap. Am hotărât să citesc ceva și m-am ridicat pe pe canapea. Fetele dormeau îmbrățișate. Livia o ținea pe Lida de la spate în brațele sale. Semănau așa de bine. Ce mă aducea pe mine în casa lor? De ce trebuie să fiu aici acum? Altă serie de întrebări în mintea mea.

Cititul m-a absorbit. S-a făcut ora 5 dimineață și eu eram cuprins de lectură și absorbit. Când Lida s-a așezat lângă mine pe canapea am tresărit, nu o observasem. Era mai binișor și nu mai avea fața aia umflată de plâns.

– Ce citești? Îmi șoptește ea.
– Psihologie.
– Vrei ceai sau cafea?
– O cană mare cu ceai aș prefera.

Am plecat la baie să mă spăl pe ochi și să mă aranjez puțin. Eram și obosit și agitat. Nu dormisem noaptea aia deloc. Lida a băgat capul pe ușa și m-a anunțat că e gata ceaiul, așa că am mers pe terasă cu cana în mână, să profit de răcoarea dimineții. Stăteam dus pe gânduri, cu cana de ceai în mână, pe canapeaua de pe terasa lor. Lida a apărut și ea pe terasă după vizita la baie, cu o ceașcă de cafea în mâini. Avea un pulover larg care pica de pe umăr, mâinile erau acoperite de mânecile lungi ale acestuia, iar coapsele erau dezgolite. E imaginea în care o femeie mi se pare cea mai erotică.

– Mama mi-a povestit de tine… poate mai mult decât estimezi.
– Așa de traumatizant sunt? Am întrebat-o zâmbind.
– Nu Radu, mama nu a fost iubită așa niciodată. E foarte fericită, se bucură de tine.
– Hm, nu mai e la modă tipul de bărbat care sunt. Acum se cere altceva Lida. Maică-ta e cam învechită în concepții, spun eu râzând.
– Știi, nici eu nu cred în vrăjeli cu dragostea, dar e nevoie de calm, respect, omenie, blândețe. Astea sunt valorile pe care le caut la un bărbat Radu.
– Sper să îl găsești curând pe acel bărbat Lida. Chiar îmi doresc să îl găsești.
– Nu mai sper, a spus ea plecându-și capul. Am ratat de prea multe ori ca să mai încerc în perioada următoare. Mă voi bucura că mama e fericită cu tine.
– Totul e trecător Lida. Eu zilele astea am fost cu ea, așa a fost conjunctura. O respect și o plac, dar nu mă voi lega în nici un fel de relație. E ceva trecător, ca întreaga viață de altfel.
– Nici nu e nevoie Radu. Dacă acest timp de contact e unul în care doi oameni se respectă și plac unul pe altul, nu trebuie mai mult. Mama nu e îndrăgostită, doar fericită că trăiește senzații pe care și le-a dorit toată viața. Nu te va încurca. E mai deschisă decât estimezi.
– Mă tem de relații Lida. Am suferit mult. Acum m-am imunizat.
– Te înțeleg! Acum te înțeleg. Mulțumesc că ai rămas și că vorbești cu mine!
– Semeni leit cu Livia, și ei îi place să vorbească cu mine, i-am spus râzând.
– Atunci, dacă o placi pe ea, poate mă placi și pe mine Radu. Am nevoie să simt că sunt respectată și apreciată. Și spunând asta s-a lipit de mine și a pus capul pe umărul meu. Am cuprins-o cu brațul, mai mult părintește și am tras-o lângă mine. Cana de ceai se terminase, Lida adormise și eu la fel. Când a venit Livia pe terasă, era deja spre 8, cântau niște păsărele de zor nevoie în grădină, iar noi eram acoperiți cu o pătură. Livia pregătise un mic dejun și era tare mulțumită că o țineam pe Lida lângă mine.

– De asta are nevoie, mi-a șoptit la ureche.

M-am uitat la ea schițând un zâmbet. Eram încurcat, trebuia să fiu la lucru de la 7, dar cum să o trezesc pe domnișoară…. Am luat telefonul și am trimis câteva mesaje, încercând să nu mă mișc. Am anunțat că întârzii și că e posibil chiar să nu ajung. Livia a văzut mesajul când aducea ceaiurile și mi-a zâmbit cu o mulțumire imensă pe chip. Când sorbeam din cana de ceai, Lida a deschis ochii și i-a înflorit un zâmbet inocent pe chip. S-a întins ca o pisică apoi s-a așezat în același loc, cu genunchii la gură, lipită de mine spunându-i Liviei.
– Stau doar puțin în locul tău, că e tare bine aici.
– Nu e locul meu Lida. Radu nu e al meu. E liber spuse Livia cu o sclipire în ochi.
– Știți, a continuat ea, dacă tot și-a luat Radu liber, ați putea rămâne acasă azi amândoi.

Lida strălucea iar eu eram tare încurcat. Asta se vedea de pe chipul meu clar, încât Lida a întrbat:

– Nu îți place de mine?
– Nu e vorba de asta Lida. E vorba că eu m-am culcat cu mama ta, tu ești traumatizată de un bărbat și eu sunt tare încurcat de situația asta.
– Ne lași puțin să vorbim Lida? O întrebă maică-sa.

Lida a plecat pe undeva prin casă apoi Livia m-a luat la discuții.

– Radu, are nevoie de cineva să îi redea încrederea că e ok, să îi arate că e importantă, frumoasă, dorită. Să o respecte și să fie gingaș.
– Nu te contrazic Livia, dar e prea mult pentru mine să fac eu asta. Mă simt penibil.
– De ce Radu. Nu ești la furat, nu ți-am cerut să vii între noi în pat. Ești matur și știi ce vrei. Nu e nimic aiurea aici. Fata are nevoie de o relație de asta acum. A încercat multe relații și sexual a dat doar rateuri. Te rog mult Radu, poți cântări mult în viața ei. Nu avea concepții învechite, măcar încearcă.

Am deschis gura să mai zic ceva dar nu am fost în stare.

– Măcar încearcă, a zis ea șoptit.
– Și dacă eșuez? Se mai adaugă o turmă…
– Dacă o faci ca pe mine, e mai mult ca perfect. I-am descris în detaliu și era entuziasmată.
– Pfiiii… în ce mă bagi Livia.
– Gata, plec la muncă, la 9 trebuie să fiu acolo. Nu uita, între mine și Lida totul este comun. Fă-o pentru mine, te rog!

După câteva minute, probabil că Livia plecase iar Lida a venit pe terasă.

– Uite, știu că ești încurcat, dar hai măcar să vorbim unul cu altul. Am nevoie să știu dacă sunt în regulă. Am văzut că citești psihologie și probabil te pricepi.

Am urmat-o în casă, unde am vorbit vreo două ore. Vorbăreală îi făcea bine Lidei și mie mi-a mai alungat anxietatea. Era o tânără respectuoasă, bine crescută și plăcută la conversație. Nici fizic nu arăta rău deloc. Avea o alură de slăbănoagă, dar pornirea era ca a mamei sale. Probabil era foarte atentă cu silueta. Sânii erau plini dar nu mari și picioarele ce se vedeau de sub pulover erau ispititoare. Fața era încadrată de părul vopsit blond deși părea roșcată iar buzele erau cărnoase ca ale mamei sale.

Mă prindea iar somnul și nu era decât 12. M-am ridicat să mă mișc și i-am spus că încerc că îl alung, la care ea mi-a făcut propunerea să mai dorm puțin. Nu era rea propunerea, așa că m-am băgat în pat și dus am fost.Pe la 1 jumătate am simțit că nu dorm singur. Lida era în spatele meu lipită de mine. Mi-am dat seama că nu dormea. M-am întors să o văd. Era bucuroasă și poznașă.

– Scuze, îmi doream să stau aici. Mă topea copila asta. Așa că m-am întors și am cuprins-o în brațe cum o ținuse Livia noaptea trecută. Era doar în tricou, și pantaloni scurți moi, fără lenjerie. Am încercat să nu o ating în locuri sensibile, dar ea mi-a luat mâna strângând-o la piept între sânii ei.
– Mulțumesc Radu. Ești așa de bun.

Bun oi fi, dar să ții în brațe o tânără provocatoare, doar în tricou, nu are cum să nu te provoace. Eu sunt adeptul controlului, dar trupul ei lipit de al meu, fundul împins spre pubisul meu, mâna care se odihnea între sânii ei, erau detalii care nu puteau fi ignorate ușor, cel puțin nu de penisul meu iar Lida a simțit repede asta.

– Hmmm… se pare că nu sunt chiar așa neplăcută cum credeam, a chicotit ea mulțumită.
– Nu sunt de fier Lida. Mă abțin cât pot dar nu sunt de fier.
– Te abții? a spus ea și s-a întors spre mine încântată. Eu credeam că nu mă placi.
– Nu fi nătângă copilă. Ești foarte frumoasă și ispititoare, nu e vorba de tine ci de mine.
– Păi atunci fă-mă și pe mine fericită Radu. Te rog!

Nu mă rugase nici o femei să o fac fericită. Ce puteam face eu? Aveam fericire la mine și nu știam? Lida se uita în ochii mei și mă atingea deja ezitant. Era pofticioasă, asta se vedea în ochii ei. Mi-a luat mâna și mi-a dus-o la sâni mângâindu-se cu ea. Era deja prea mult. Penisul meu devenea foarte vizibil iar Lida era încântată ca o copilă prostuță, deși nu era deloc prostuță.

– Radu, încearcă măcar, a șoptit ea excitată, cu un glas ca al mamei sale.

Mi s-au aprins ochii de dorință, luasem hotărârea să încerc să îmi depășesc barierele impuse. Acum nu mai purta ea mâna pe sânii ei ci eu. Îi mângâiam delicat și tandru pe dedesupt și pe exterior prin tricou. Avea sâni mai tari ca ai Liviei, dar ce aceeași formă. Era și foarte senzitivă. Recepționa repede și se abandona plăcerii total. Asta m-a încurajat. I-am tras tricoul de pe ea și am privit cu nesaț trupul tânăr și dornic de senzații. A ridicat fundulețul să îi scot și chiloții și am lăsat-o goală complet. Era așa de inocentă, deși nu era neinițiată în ale sexului. Pur și simplu cerea iubit trupul acela.

I-am mângâiat buzele cărnoase cu degetul în timp ce mă apropiam cu buzele de ea. Mi l-a prins între buze și l-a lins cu poftă. Am izbucnit amândoi într-un sărut sălbatic și trupurile noastre au început să se împletească. Mâinile mele colindau trupul tânăr al Lidei, iar ea încerca să îmi scoată ce aveam pe mine.

– Trebuie să stai cuminte domnișoară! Hai, mâinile sus, ești pedepsită. Să nu te miști.

Lida și-a mușcat buza exact ca maică-sa și s-a conformat. Aveam la dispoziție trupul dezgolit al ei și mă uitam cum pieptul ridică și coboară de la efortul dinainte. Am mângâiat gâtul cu dosul degetelor apoi am coborât spre sâni la care am insistat ocolind sfârcurile apoi am coborât spre abdomen. Lida împingea nerăbdătoare pubisul spre mine. Am început să îi sărut încet pulpele pe interiorul coapselor și să mângâi abdomenul ocolind locul acela deja abundent umezit.

– Radu, nu mă chinui te rog. Am nevoie să mă eliberez. A spus ea ușor panicată.

Am realizat că mă compara deja cu anteriorii și am decis că trebuie să îi demonstrez contrariul. Așa că m-am afundat în cel mai pasional sărut al vaginului din câte eram capabil. Mâinile mele îi țineau fundul în palme, iar ea nu mai era cu mâinile sus, ci în părul meu, trăgându-mă spre vulva ei plină de dorință. Umezeala vaginului ei se scurgea spre anus și făcea tot acel loc foarte lunecos. Unul din degetele mele a pătruns în vaginul Lidei după acest asalt, în timp ce limba continua să o răscolească. Nu i-a trebuit mult. Am simțit doar cum mâna ei, prin spate îți masa găurica fundului și a explodat. Maică-sa era liniștită, dar ea zbiera de-a dreptul. Savura orgasmul fără nici o limită și barieră mișcându-se haotic și necontrolat.

S-a liniștit după un timp. Eu încă îi mângâiam labiile umede când am auzit-o:

– Este I-N-C-R-E-D-I-B-I-L! Mama a avut dreptate, tu chiar știi să iubești o femeie.

Am zâmbit doar, dar ea s-a ridicat energic și m-a luat cu asalt. Pantalonii au zburat cât colo și boxerii la fel. Era mult mai energică și tupeistă decât Livia. S-a uitat în ochii mei și mi-a spus.

– Mii poftă, vreau să fiu futută pasional și dacă tu ai rețineri, eu nu am. Lasă-mă să îmi fac poftele. Te rog!
– E liber Lida, dacă îți place, fă tot ce vrei. Te opresc eu, dacă nu e bine ceva.

Atât i-a trebuit. M-a ridicat împingându-mă cu spatele la perete apoi a îngenunchiat în fața mea. A luat penisul în gură sugându-l cu poftă și foarte pasional. Mâna ei îmi mângâia scrotul și pulpele iar sânii calzi îi simțeam lipiți de coapse. Fata asta era fenomenală.

După ce m-a adus aproape de orgasm, a decis că e timpul ei. M-a împins pe pat în șezut, m-a încălecat cu fața spre mine lipindu-și sânii tineri și feciorelnici de mine și a dat drumul celui mai intim, pasional și lasciv dans în poalele mele, cu penisul în ea. Părul ei îmi mângâia umerii și spatele iar sânii mă electrizau pe piept. Lida nu mai era acolo. Se ducea vertiginos spre un orgasm, de multă vreme căutat.

Am simțit-o crispându-se tare, apoi același țipăt extazic, mi-a dat de știre despre orgasmul ei. Doamne, cum trăia copila asta plăcerea. Se contopea cu ea. Tremura toată în brațele mele, înfiptă în penisul meu, care îi provocase plăcere. Era total abandonată și savura momentul. Îmi plăcea imaginea asta. De fapt, cui nu i-ar place să reușească să producă o asemenea plăcere unei femei?

Când a simțit penisul retrăgându-se a luat atitudine.

– Stai așa, trebuie să te răsplătesc. Nu poți termina în mine, nu acolo, dar vreau să văd cum te eliberezi. Iar semăna cu maică-sa.

Fără să aștepte ceva, m-a împuns iar spre perete, în picioare și mi-a luat cu asalt penisul. Mâinile ei mă mângâiau plăcut, iar sânii se frecau de picioare. Era plăcut, tare plăcut. Aș fi stat așa ore, dar nu am reușit, pentru că am zărit toată scena în oglinda dulapului. Asta era deja prea mult. O limbă umedă si caldă delectând penisul meu umflat și vânăt, sânii pe picioare și imaginea unei tinere apetisante cu fundulețul desfăcut spre oglindă, era prea mult pentru controlul meu. Senzațiile eliberării anunțau iminența orgasmului. Nici nu am putut să mă retrag din gura ei, că sperma a năvălit incontrolabil afară. Lida mângîia haotic penisul și gemea înfundat. Cu o mână îl ținea să îl lingă așa plin de spermă cum era, gura era din plin stropită și ea, iar mâna cealaltă își freca energic păsărica deschisă la maxim de poziția în care stătea. Se pare că vederea spermei, mirosul ei, pulsațiile penisului care se elibera în mâna și gura ei, constituiau un factor puternic excitant. Așa de puternic, încât și-a dat drumu țipând gutural și prăbușindu-se cu genunchii pe parchet.

M-am aplecat, am cuprins-o în brațe să se liniștească și am mângâiat-o. Avea spermă pe buze și zâmbea ciudat. Picioarele îi tremurau și ea s-a cuibărit în brațele mele. M-a privit tulburată și s-a năpustit asupra mea într-un sărut pasional mulțumindu-mi de o mie de ori și amestecând în acest fel sevele noastre intime.

Am dus-o la duș . Aveam nevoie să ne spălăm de sucurile noastre. Acolo și-a mai revenit, a devenit iar jucăușă și veselă. Dar nu am lăsa-to să mă excite iar. Îmi era teamă să nu ne prindă așa Livia.

Când am ieșit… Livia era deja acasă și era toată doar un zâmbet.

– Ei domnișoară? Se pare că nu doar eu am probleme cu petele. Uite ce e jos pe parchet, a arătat ea distrându-se copios.

Lida a sărit în brațele ei bucurându-se și spunând.

– Trebuie să îl sechestrăm. Hai să facem planul!

Eram încurcat, dar într-un fel bucuros că le produc plăcere. Era sentimentul acela că ești supraestimat, dar în același timp, știam că e pentru o vreme și am decis să mă ”las folosit, pentru scopuri nobile”. Fetele zâmbeau spre mine mulțumite, iar eu m-am retras pe terasă să le las să șușoteacă. Acum aveau subiect comun măcar :))

Cireasa de pe tort

 

Radu Frost

Sunt un bărbat normal, ca oricare altul, nu ies in evidență cu ceva dar îmi place natura, îmi plac oamenii maturi și responsabili cu care poți discuta inteligent și categoric îmi plac femeile :) oare se vede?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *