Fantezie erotica Livia
Fantezii erotice

Livia I – Întâlnirea

– Un buletin vă rog! Zise Livia, ridicându-și cu greu privirile din grămada de hârtii de pe biroul său.

Eu am ezitat tocmai pentru a îi vedea fața sa frumoasă, care se opunea trecerii vârstei. Avea un chip drăguț, cu trăsături bine evidențiate de machiajul îngrijit și decent, din care ieșeau în evidență buzele cărnoase. Dacă o surprindeai zâmbind era chiar delicioasă, cu gropițele care persistau în obraji și la vârsta ei, probabil peste 45 de ani.

– Poftim! Am zis întinzând documentul cerut, dar încercând să îi surprind privirea.

Pentru o clipă privirile ni s-au întâlnit și am avut impresia că e deschis, că pot intra dincolo de chip. Ceva era diferit, era tensionată, agitată și supărată și asta nu puteai vedea de fața și atitudinea ei office, dar când priveai ochii, realizai că dincolo de ținuta office e ceva în neregulă.

– Iar nu e bine?
– Ba e totul ok, doar obosită.
– Ochii tăi spun altceva.
– Uite domnule, ești cititor în ochi! Și ce mai spun ochii mei, domnule expert?

Nu am continuat dialogul, doar am privit-o încercând să mă asigur că nu dau greș. Între timp îmi înapoiase buletinul și actele după care venisem. Am privit-o profund și i-am făcut o provocare:

– Diseară ies într-un loc liniștit la un ceai, dacă ești dispusă și ai chef de vorbăreală, știi unde mă găsești.

Seara, când citeam câteva rânduri în fața cănii de ceai, am văzut-o apropiindu-se.

– Ce liniște emană fața ta, mi-a spus ea cu o prospețime de nerecunoscut.
– Emană pentru că arată ce am în suflet. La tine? Ce emană?
– Nu pot vorbi despre asta.
– Dar mă lași să citesc în ochi ca să aflu?
– Hmmm, și dacă afli mai mult decât trebuie?
– Păi spuneai că nu crezi în vrăjeli din astea, de ce te-ai teme?
– Ok, hai uimește-mă!

Livia era o persoană foarte agreabilă. Nu era genul colegelor ei, foarte slabe, dar arăta incredibil pentru vârsta ei. Întotdeauna era machiată decent și ce îi dădea farmec, era zâmbetul buzelor sale cărnoase. Era o femeie funcționar ca multe altele, dar interacționasem cu ea de multe ori, datorită relațiilor firmei cu banca la care lucra și se legase un soi de prietenie, condimentată cu cel mult câteva priviri mai indecente.

În seara acea venise îmbrăcată într-o rochie care îi scotea în evidență sânii voluptuoși dar care era stilată și echilibrată. Avea o cromatică perfectă între culorile machiajului și vestimentație, dar cel mai mult atrăgea culoarea rujului, roșu de Burgundia, de pe buzele ei, care se potrivea cu motivele florale de pe rochia de primavară.

Am privit în ochii ei îndelung și asta se pare că i-a dat și ei răgaz să analizeze. Citeam dincolo de înfățișarea sa, o dorință imensă de a fi iubită și apreciată. Citeam nevoia de eliberare și de plăcere. Citeam dezamăgire și resemnare. La un moment dat s-au aprins lampioanele de pe terasă și adia un vânt ușor. Era un cadru extraordimar de plăcut și datorită aerului cald de vară când o aud deodată:

– Ei, cum stai, ți s-a stricat scanerul? Nu mai zici nimic?
– Păi… nu vreau să îți invadez spațiul personal și în plus… citesc și eu câte ceva, superficial, fără a fi în stare să înțeleg decât foarte puțin. Nu sunt vreun guru, doar un simplu bărbat, puțin mai atent cu femeile.
– Acum mi-ai plăcut!
– Ce anume?
– Că nu te dai mare cocoș, recunoști că suntem limitați.
– Da, așa e!
– Totuși, de fiecare dată când am vorbit, m-am simțit tare bine. Asta m-a făcut să vin în seara asta. Ai ceva special și ești plăcut la conversație. Îmi place să vorbesc cu tine. E tare norocoasă soția ta.
– Mă bucur că îți face bine. Vrei să vorbim de ceva anume?
– Am multe, dar nu vreau acum. Vreau să stau în liniște să sorb ceaiul, aerul de seară, parfumul de la flori și imaginea ta citind. Hai, citește în continuare, îți stătea bine când am venit.

Am luat reader-ul în mâini iar. Cartea pe care o citeam era din literatura erotică. Mai aruncam priviri din când în când la Livia, care se amuza privindu-mă. Era mai distrată și deconectată decât atunci când a venit. Era veselă și relaxată. Chiar așa efect să am?

– Ce citești? Mă întrerupe Livia din gânduri, nu din citit.
– Ceva erotic. E o carte foarte bună.
– Îmi place ideea. Cum de nu ești excitat? Spune ea aruncând un ochi spre pantalonii mei și chihotind ca o adolescentă.
– E ascultător, respectă ordinele exacte. E dresat bine. Spun eu cu o urmă de mândrie în glas.
– Doar ale tale sau și ale altora?
– De la tine sigur ar asculta!

Se uită împrejur și își trage scaunul mai aproape. Nu ne deranja nimeni, ere un fel de terasă cu doar patru locuri. Dacă era un cuplu, nu mai intrau și alții.

– Știi, ca să fiu sinceră, nu mi-ar displăcea deloc să văd dacă mai am îndemânarea de a comanda unui penis. De doi ani, doar mâna mi-am comandat-o, iar vibratorul nu are și poziția ”flasc” spune ea răzând copios.

Nu am zis nimic, o priveam doar debordantă și așa de diferită față de atitudinea office cu care mă obișnuise. Mai scăpasem noi ceva discuții despre sex, dar fără importanță. Acum eram la un pas unul de altul și corpurile noastre trimiteau mesaje discrete de tatonare. Era matură, bine conturată, nu era slabă dar nici grasă nu era. Se cunoștea trecerea timpului peste trupul ei, dar se vedea că își poartă de grijă. Era curată, parfumată, îmbrăcată simplu și de efect.

Privirea mi-a coborât pe gâtul ei și apoi scurt în decolteul prea micuț al rochiei. Am roșit, apoi am mutat privirea. A văzut asta și a profitat amuzându-se și împingând pieptul mai în față. Se joacă cu mine și îi place asta.

– Ești tare jucăușă Livia!
– Hmmm… la capitolul ăsta sunt odihnită. E ceva ce nu mi-am permis de multă vreme și care îmi lipsește. A spus ea mușcând delicat buza de jos.
– Ce te ține să te oprești? Ai liber să faci ce vrei doar.

În cadru apare o tânără simpatică și o salută pe Livia. Radu, ea e fiica mea Lida. Lida, el e Radu, un prieten. Am întins mâna, spre a ei și am dus-o la buze atingând-o ușor.

– Încântat să te cunosc Lida.
– Și eu, spuse ea debordând de energie și prospețime. Lida era clar versiunea mai tânără a Liviei. Copie foarte fidelă.
– Deci, mamă, te dai la tinerei se pare. Spuse ea zâmbind copilăros.
– La vârsta mea, nu mai faci mofruri. Profiți de ce prinzi.
– Lasă că nu e rău deloc mami. E rău că nu am ajuns eu înaintea ta. Spuse ea și s-a și făcut nevăzută.

Livia era foarte încântată de revederea fulger cu fiica sa, care era la fel de debordantă și proaspătă. Se uită la mine cu mintea preocupată zicând în șoaptă: ”chiar nu ești de ratat”…

– Ce zici, mergem la o cafea la mine? Aici nu mă pot elibera cum îmi sugerai?
– Scap viu de acolo
– Dacă nu vine fiică-mea acasă între timp, da. Spuse Livia răzând cu poftă.

Am achitat și am urmat-o pe Livia afară din local. Era o seară perfectă pentru romantisme. Nu îndrăzneam să o ating cumva, dar de la răcoarea serii am văzut că își cuprindea trupul cu brațele. Avea nevoie să fie încălzită. Am scos sacoul meu și i l-am pus peste umeri.

– Mulțumesc! A spus ea zâmbind șăgalnic.
– Mă simt ca o adolescentă la întâlnire deși am o ”venerabilă” vârstă.
– Termină Livia cu prostiile. Ești o femeie grozavă. Ești o prezență plăcută și o femeie fascinantă. Ești bună ce companie, discuțiile cu tine sunt consistente și reconfortante și nici nu arăți deloc rău, ba mai degrabă sexy. A fost rândul ei să roșească.
– Uite Radu, nu am făcut sex de doi ani cu un bărbat, nu știu dacă m-aș descurca.
– Ei, da cine a zis că ai vreo obligație să faci ceva cu mine?
– Nu, nu am, ai fost foarte atent, dar eu am nevoie și îmi e teamă ca unei adolescente.
– Atunci o să te rog să mă lași puțin singur cu teama ta. Cred că putem să ajungem la o înțelegere. Bine?
– De când sunt tinerii așa de răbdători, mă rog? Spuse ea întorcând chipul zâmbitor spre mine.
– Nu mă compar cu nimeni Livia. Eu sunt eu, nu un alt tânăr și nu sunt așa de tânăr. Și să nu uităm că sunt aproape de 35, nu chiar un adolescent.

Între timp am ajuns acasă la ea. Era plăcut și proaspăt tot. Era într-un fel amprenta ei în toată casa. Același stil curat și proaspăt. Casa era spațioasă și primitoare. Pe masa din living era o vază cu o mulțime de flori de primăvară, de pe câmp și întregea atmosfera vintage din cameră.

Am luat sacoul de pe umerii Liviei și am văzut pielea ei albă și gâtul lung cu zurlufii de păr încrețit. Parfumul pielii ei mi-au inundat nările și mi-au deschis apetitul pentru a vedea mai mult. Am atins pielea umărului ei gol, discret, apoi am coborât cu degetul pe mână în jos. Livia reacționa surprinzător de bine, pentru o doamnă așa de ”trecută”, cum se necăjea singură. Stătea nemișcată, cu spatele la mine, așteptând parcă să mă năpustesc asupra ei. Nu avea să fie așa. Aveam tot calmul din lume ”în buzunar”. Voiam să fiu unic pentru ea.

Eram singuri în holul spațios de la intrare. Livia era cu spatele la mine și cu umerii dezgoliți. Eram foarte aproape de ea și parfumul părului său mă îmbia să îi sărut gâtul. Sunt un om care îmi urmez instinctele, pentru că ele nu prea dau greș în acest domeniu.

M-am aplecat ușor și am sărutat delicat pe curba gâtului, de la ureche coborând spre umărul ei dezgolit, apoi am continuat pe spatele său spre cealaltă parte a corpului, urcând iar de pe umăr pe gât. Se pare că Livia aprecia asta. A străbătut-o un tremur ușor și s-a strâns singură în brațe. Cerea îmbrățișată prin gestul ei, avea nevoie de afecțiune, așa că nu am trecut la lucruri mai grele. I-am desfăcut brațele și am cuprins-o de la spate în brațe, profitând de atingerea sânilor ei voluptuoși și de mirosul ei de femeie matură și bine făcută. Avea un erotism pe care îl emana prin toți porii.

După un timp de stat așa, din cauza încălzirii, mirosului, gândurilor, probabil, penisul meu începea să se trezească la viață. Livia se mișca ușor și abia perceptibil, pentru a îl simți pe fundul ei acoperit de rochia subțire de vară. Puteam merge mai departe, așa că, am intrat în acest joc încercând și eu să profit de fundul ei ferm, acoperit doar de un material subțire. Mâinile au început să îi mângâie gâtul și umerii, buzele mele își făceau de lucru pe lângă ureche, iar Livia încă nu reacționa. Am întors-o cu fața spre mine, a fost de ajuns ca să se trezească toate pornirile erotice din mine. Era îmbujorată, cu gura întredeschisă, buzele uscate și avea respirația neregulată. Ce o făcuse să se excite așa repede? Cei doi ani de lipsă?

M-am aplecat să îi sărut buzele uscate și am avut parte de un sărut… derutant. Rar am simțit atâta excitație, în urma unui sărut. Buzele ei cărnoase s-au dezlănțuit, într-un sărut pasional și devastator. Erau fierbinți și uscate iar trupul se presa cu nerăbdare într-al meu. M-a prins capul în mâini și mă săruta adânc și apăsat, în timp ce cu mijlocul parcă căuta să îmi simtă trupul. Am intrat în acesta dans și eu. Mâinile mele îi umblau haotic prin păr iar trupul îi oferea ce căuta ea. Penisul meu devenise consistent și îl împingeam spre trupul ei, care parcă îl căuta. Una din mâinile mele a găsit cheița de la fermoarul rochiei și l-a tras în jos, iar degetele mele i-au invadat spatele. Am ajuns spre fundul ei bine făcut și l-am prins cu poftă prin chiloței, trăgându-l să stea cu vulva lipită de pubisul meu. S-a oprit din sărutări și s-a lipit de mine, încercând să anticipeze ce va urma.

I-am ridicat bărbia să îi privesc ochii. Era tulburată și excitată. În obraz era roșie iar buzele i se uscaseră iar.

– O să avem nevoie de un pahar de vin la arșița asta doamna Livia, îi spune eu zâmbind.

Ea s-a desprins, pășind spre frigider , cu rochia descheiată până la fund, oferindu-mi o imagine promițătoare. Se vedea că e stânjenită și excitată în același timp. Am luat paharul oferit, am sorbit câteva înghițituri apoi i-am dat și ei.

– Ia! Tu ai mai mare nevoie acum.
Livia l-a sorbit tot pe al meu, apoi s-a uitat în ochii mei.
– E pentru curaj, mi-a spus zâmbind.
– Ei, de parcă ești adolescentă Livia.
– Ți-am zis că așa mă simt.
– Hai undeva unde e mai retras. Îmi e frică de fiica ta după ce mi-ai zis.
– Hai, mi-a spus ea zâmbind și înroșindu-se.
– Livia, este ceva ce îți dorești mult? Vrei ceva anume sau mergi pe mâna mea?
– Până acum a fost perfect, merg pe mâna ta.
– Ai încredere?
– Întotdeauna mi-ai părut un om bun, nu mă tem eu de tine.

Am prins-o iar în brațe sărutând-o ca în adolescență, iar mâinile au tras bretelele rochiei în jos, lăsând să cadă rochia de tot și descoperind de sub ea, un trup de femeie matură, foarte bine îngrijit și care nu trăda vârsta deloc. Era prima femeie mai în vârstă decât mine cu care mă culcam. Sânii ei voluptuoși erau susținuți de un sutien clasic, la fel și chiloțeii, nu erau mai știu eu ce filosofie, dar trupul era clar al unei femei dornice și fremătând după pasiune. Livia era jenată, probabil de lenjeria ei, care în acel context era prea clasică, dar am hotărât să o scap de jenă. Cu o mișcare am desfăcut sutienul, lăsând la vedere și libertate sânii ei frumoși. Erau lăsați doar puțin, mult prea puțin pentru „bătrânețea”, de care se tot văicărea. Erau plăcuți, mari, dar nu uriași și le stătea mult mai bine în libertate. Am dat glas gândurilor mele.

– Ar trebuie să nu mai porți sutien. Le stă mult mai bine în libertate!
– Dacă vii mai des cu treburi pe la bancă, s-ar putea aranja câte ceva, spuse ea zâmbind.
– Ai încredere în mine Livia?
– Da.
– Dă-mi mâinile!

Mi le-a întins ezitant, iar eu le-am legat cu cordonul halatului ei care atârna pe ușă. Era confuză și excitată. Am condus-o pe pat, i-am ridicat mâinile legate în sus și i-am cerut, să nu și le miște. Am început să o sărut pe tot trupul cu sete, coborând de la buze pe gât spre sânii ei, care deja dădeau semne de excitare. I-am apropiat și cu sărutări mici în jurul sfârcurilor am început să îi provoc. Apoi limba mea a întrat în decor și îi lingea cu poftă, evitând contactul cu sfârcurile. Livia se mișca încercând să împingă pieptul spre gura mea. Erau plăcuți și gândul că nu mai fusese cu un bărbat de doi ani, mă făcea să dau tot ce e mai bun din mine.

Livia gemea zgomotos și se crispa din ce în ce mai tare. Se pare că era în căutarea unui orgasm, căruia îi lipsea declanșatorul, așa că una din mâinile mele a coborât pe pântecele ei spre vulvă. Am mângâiat pulpele ei pline, apoi delicat am apăsat și mângâiat vulva. Doar atât i-a trebuit ca să o simt încordându-se, crispându-se, apoi cu spasme mici eliberându-se. Era roșie toată și respira precipitat, iar eu îi mângâiam sânii delicat stârnindu-i iar pofta.

– Nu prea ești vorbăreață Livia.
– Nu vreau să stric nimic.
– Dar poți construi, nu ezita să ceri dacă ceva îți place.
– Până acum nu a fost nevoie. Stau și mă întreb dacă nu cumva chiar poți citi în ochi.
– Nu doar în ochi, ci și pe trup. Am adăugat eu zâmbind. Vrei să îți dovedesc.

Nu a făcut decât să zâmbească, așa că i-am scos un ciorap de pe picior și cu el am legat-o la ochi, după care am început să iau cu asalt acel trup însetat după senzații. Livia era legată la mâini cu ele deasupra capului, iar ochii erau acoperiți cu ciorapul. Trupul ei era total la dispoziția mea, așa că am profitat să mângâi pulpele ei pline, prin interiorul coapselor, apoi să le sărut. Mâinile își făceau de lucru pe abdomen și sâni, iar buzele pe coapse și în apropierea vuvei. Era totuși o piesă în plus acolo.

– Și-a făcut efect vinul Livia?
– Cred că da.
– Atunci o să scăpăm și de chiloței.

Am simțit că se încordează dar am tras încet în jos de ei descoperind o vulvă tunsă și îngrijită care era scăldată de sucul propriu.

– Se pare că doamna e pregătită, am spus eu zâmbind știind că nu mă vede.

Limba mea a început să dea iar târcoale acelei zone dar evitând contactul cu vaginul ei. Mirosea bine și lichdul din ea se scurgea spre fund. Livia se zbătea să împingă vulva spre limba mea de fiecare dată când treceam pe acolo.

– E de ajuns să spui ce vrei și vei primi Livia.
….. tăcere, în care iar sărutam și lingeam pulpele, pântecul și mângâiam cu nesaț trupul doamnei Livia. Se încorda toată și își căuta iar acel declanșator al orgasmului.
– Atinge-mă! Îmi cere precipitată Livia.
– Am penis, buze și mâini, cum vrei?
– Of! Nu nu chinui, cu orice, doar atinge-mă acolo.

Două degete și-au făcut loc cu mare ușurință în vulva Liviei, iar limba a venit și ea în ajutor. Doamna dorea un orgasm și voiam să ofer unul grozav. Una din mâini era printre pulpele ei, cu degetele scormonind delicat pântecul, iar cealaltă mângâind un sân. Nu am schimbat deloc ritmul, prelungind astfel agonia dinainte de explozie. Limba se răsucea și buzele sugeau partea de sus a vaginului și Livia să crispa din ce în ce mai tare. Când și-a dat drumu spasmele au devenit incontrolabile și se mișca haotic. Am încetinit mișcările mâinii și ale limbii până la mișcări abia perceptibile. Iar trupul ei, tremura din ce în ce mai încet. Era udă toată între picioare dar buzele erau complet uscate.

Am luat paharul de vin și am turnat puțin pe buzele ei uscate după care am scos legătura de la ochi și de la mâini. Livia ara roșie toată. Nu era pregătită să se expună așa goală în fața mea se pare. Se uita încurcată al mine.

– Nu e bine? Întreb eu.
– Păi tu ești încă cu hainele pe tine iar eu sunt indecent de goală, în fața ta și legată fedeleș, a spus ea roșind.
– Nu îți fă probleme, acum e rândul tău, doar ai așteptat atât.
– Dacă ești așa de rușinoasă îți leg ochii iar.

Nu s-a opus așa că am pus ciorapul iar la ochi lăsând mâinile libere. Am întins-o iar pe pat, cu fața în jos de data asta, iar eu fără zgomot am ieșit din haine. Eram gol lângă ea și îi mângâiam fundul și coapsele pe interior, iar buzele îi sărutau gâtul, evitând contactul cu trupul meu gol. Mâna coborâse printre fesele ei la vulvă și o masa cu sucul ei propriu, Livia se excita și încorda iar. Avea pregătită o surpriză de la mine. Când a fost destul de crispată și încordată am retras mâna din ea, m-am urcat încet pe pat încălecând-o, fără a o atinge, mi-am dus penisul umflat de tot cadul acesta spre vulva ei inundată de suc și am pătruns în ea încet, atingând doar fundul ei frumos. Se pare că surpriza mea avea efect. Livia împingea fundul spre mine, voia penetrată mai repede.

– Nu uita, trebuie doar să ceri
– Vreau mai repede și mai adânc, spuse Livia cu lecția învățată.

Am intrat în ea cât de adânc am putut și am început să o penetrez mai repede. Livia gemea foarte zgomotos și pe corpul ei se citea cum vine orgasmul. Îl merita, așa că am penetrat-o cu poftă, făcând și mișcări circulare și apăsând cu pubisul meu fundul pe care i-l desfăcusem la maxim.

– Relaxează-te. Nu te mai încorda deloc Livia. Lasă-l să vină el natural.

Livia a slăbit încordare și au am continuat jocul în vaginul ei excitat. A durat puțin mai mult, dar știam că un astfel de orgasm e devastator când erupe. Livia stătea relaxată sub mine iar eu o excitam cu penisul și atingerile mele. Simțeam că orgasmul ei este aproape, așa că mișcările au devenit regulate. Când a venit, Livia a scos un țipăt disperat și s-a pierdut cu totul în explozia de senzații care a urmat. Era complet eliberată dar și epuizată. Trupul ei se zbătea într-un fel de frisoane și buzele îi erau uscate complet. Din gură se scursese un firicel de salivă pe pat iar ea era incapabilă să se mai miște.

M-am așezat lângă ea, așteptând să îi revină puterile. Am fost tentat să o învelesc să doarmă, pentru că deja era târziu. Dar Livia s-a opus. Cu greu s-a ridicat în capul oaselor uitându-se la mine.

– Ce mi-ai făcut?
– Sper că nu ceva rău?
– Nu am trăit așa ceva niciodată și credeam că le știu pe toate.
– M-am pierdut toată. Spuse Livia roșind puternic la vederea petei mari și umede de pe cearceaf.
– Nu te jena Livia, e numai normal,
– Tu? Nu ai de gând? Cum reziști atât?
– Ți-am spus că e ascultător.
– Dacă tot am avut senzații unice, mă lași să te fac cu mâna? Știu că nu e cel mai plăcut, dar mi-am dorit mereu să văd cum termină un bărbat în mâna mea.
– Ți-am spus, trebuie doar să ceri, i-am spus eu oferindu-mă.

Penisul încă lucea de sucurile ei. L-a luat în mână și se juca cu capul lui lucios și vinețiu. Degetele ei se mișcau plăcut pe el și cu una din mâini mângâia scrotul. Am decis să mă descătușez. Era târziu și eram obosiți. Mângâierile delicate ale Liviei, făceau ca plăcerea să se adune pe spate, spre coloană, apoi să coboare în jos spre anus, pe la perineu și se îndrepta „amenințător” prin scrot spre penis. Livia a citit astea toate și exact când să explodez, a pus un deget umed și lunecos pe anusul meu, făcând ca explozia să fie total necontrolată. Sperma a început să țâșnească afară din mine, fierbinte și cu presiune sărind peste tot. Ultimele revărsări de spermă se scurgeau pe penis și mâna Liviei care se juca delicat cu ea. Era bucuroasă ca o adolescentă. Zâmbea și își făcea de lucru cu penisul flasc și plin de sperma mea.

– Mulțumesc Radu! Sper să pot vreodată să mă revanșez. A fost unic în viața mea ce am simțit în seara asta. Nu vrei să dormi aici?
– Păi spuneai că Lida e periculoasă.
– Lasă că nu te temi tu de ea. Va înțelege sigur.

Am mers la duș amândoi. Deși mă tenta mult, am evitat să mă înlănțuiesc cu ea din nou. Era trecut de ora zero. Când am ieșit. Lida era în bucătărie la masă zâmbind toată cu subînțelesuri. Am evitat privirea ei indiscretă, dar ea s-a repezit la maică-sa în brațe râzând și șușotind. Vorbeau de „pata” de pe cearceafuri. M-am retras cât se poate de serios spre dormitor lăsându-le la vorbăreală nestingherită.

Cireșica de pe trot: