15603007 u kamina2 Întâmplări la cabană
Fantezii erotice

Întâmplări la cabană

Urcușul greu prin vremea ploioasă și friguroasă, rucsacii care parcă aveau pietre în ei și faptul că lunecam ușor, a făcut din toată excursia noastră o adevărată aventură. Nu îmi mai ardea nici să fac poze, deși peisajele erau superbe. Îmi doream doar să ajungem la cabana Emei, care între timp devenise paradisul în optica mea, deși inițial, din descrieri, nu mi se păruse așa. Tot ce voiam era să stau lângă foc să mă încălzesc, dezbrăcat de toate hainele ude și să sorb cu poftă, cu patimă o cană mare de tot cu cappuccino.

Deja aveam 6 ore de mers pe traseu, după spusele Emei, ar trebui să ajungem. Într-adevăr, nu a durat mult și am observat undeva printre stânci, un acoperiș de ceva. Până acolo însă, era un urcuș abrupt care a luat mai bine de jumătate de oră și a consumat și ultima picătură din resursele și așa epuizate. Totuși, gândul la căldura focului și la cappuccino, m-au tras în sus.

Înăuntru, cabana era curată, parcă ieri făcuse cineva ordine aici. Mă așteptam să fie mirosul specific cabanelor nelocuite, dar nu era deloc așa. Totul era așezat cu gust, era un design simplu, deloc luxos, care te făcea să umbli relaxat și să te simți acasă. Lemne erau multe lângă șemineu așa că primul meu gest a fost să aprind focul și să-l fac „să duduie”. Deja se însera și aerul rece devenea polar.

Te-am ajutat să te dezbraci, după ce am insistat mult. Te-am dezgolit în fața focului ca să te încălzești. Când ai simțit căldura lui pe trupul tău, deja ai început să zâmbești. Ești mare prietenă cu căldura, ea te scoate din toate tristețile. Ți-am dat să sorbi din acea cană mare de ceai pe care am făcut-o pentru tine și m-am așezat alături să ne odihnim după ce, am depus aproape 7 ore de efort considerabil, în condiții de mare stres, din cauza condițiilor meteo care nu fuseseră așa bune cum se anunțase.

Erai tare ispititoare șezând așa goală lângă mine, dar știam că erai foarte obosită, așa că mi-am „amânat” poftele pentru a doua zi. Am mai discutat una, alta lângă foc, mi-ai spus de relația ta cu Ema și cum v-ați cunoscut apoi am mers la culcare pe patul din cameră. Acum se încălzise bine camera și noi eram uscați. Nu tot așa era cu hainele noastre, așa că am preferat să ne culcăm goi. Nici nu am apucat să vizităm toată cabana, deși tu ești foarte curioasă când vine vorba de case. Oricum, aveam la dispoziție câteva zile, așa că, deși era doar 9, am preferat să ne punem la somn.

Nu știu cât era ceasul, dar dormisem bine. M-a trezit ceva, un feeling. Era întuneric beznă și nici luna nu se mai zărea. Încercam să observ fereastra dar nici o urmă de lumină nu se vedea. Am întins mâna spre tine să te ating și am înghețat de frică. Mâna era legată cu o sfoară de ceva. Mișcarea îmi era limitată. La fel și cu cealaltă. În câteva secunde am realizat că sunt legat de pat, expus și gol cum eram. Singurul lucru care mi-a rămas de făcut a fost să te strig încet. Parcă și glasul îmi pierise.

La chemarea mea am auzit doar un geamăt înfundat. M-a cuprins groaza. Am făcut sute de calcule în minte și sute de scenarii. Singura persoană care știe unde mergem era totuși Ema, prietena ta, despre care nu știam decât de la tine câteva detalii. Cine era acestă Ema? Ce prost am fost că nu ți-am cerut detalii! Ce se va întâmpla acum?

Am încercat să trag violent de legături, ca să le fac să cedeze și degeaba. Eram legat cu niște chestii ciudate, din piele, de care erau prinse acele funii. Mai mult nu puteam să percep. Nu știu cât am stat așa, cât m-am zbătut, dar după un timp care mi s-a părut o eternitate, undeva s-a aprins o lumină slabă și cineva și-a făcut simțită prezența în cameră. Era clar o femeie după siluetă. Mi-am ridicat involuntar capul în căutarea unui pericol iminent și am văzut o siluetă de femeie îmbrăcată în ceva haine mulate, mai mult umbele se vedeau.

Am întors capul să te caut pe tine, din zona în care adineauri am auzit gemetele. Erai goală, legată într-un mod ciudat, mai ciudat decât mine. Erai aplecată peste masa din cameră, cu picioarele legate de picioarele mesei și cu mâinile întinse în față iar la gură erai legată cu o curea care avea o bilă ce nu te lăsa să vorbești.

Am auzit o voce salutând vioaie, de parcă nu era conștientă de ce se întâmplă acolo: „Buna dimineața frumoșilor!”

S-a apropiat de tine și am putut să o văd, pentru că a intrat în raza mea vizuală. Era o femeie mai mare decât tine, bine proporționată și îmbrăcată fără prea mari pretenții. Se vedea că ea era acea Ema. Am putut doar să întreb – Ce se întâmplă? și răspunsul m-a uimit.

Ema și-a dat drumul la vorbe. Am rămas șocat. Era o fată pe care am întâlnit-o înainte de căsătoria cu tine o dată. Apoi a trecut vremea și nu am știut niciodată că voi v-ați cunoscut.

 • Știi, mi-a plăcut mult de tine când ne-am văzut atunci la acel eveniment. Erai un băiat drăguț, diferit de ceilalți, dar când am aflat că ești deja într-o relație m-am înfuriat. După o vreme, am aflat cine îți va fi soție și chiar mi-a plăcut de ea. V-am îndrăgit pe amândoi dar nu i-am spus Anei de faptul că te cunosc. Am încercat să o cuceresc dar nu am putut niciodată. Sunt bisexuală, iubesc deopotriva și femeile și bărbații. Pe voi vă urmăresc de când sunteți căsătoriți. V-am spionat și acasă și planul acesta l-am pus la punct de multă vreme. Să nu vă gândiți că puteți scăpa altfel decât cu voia mea. 
 • Nu vreau să vă țin legați, dar știu că altfel nu ne vom înțelege. Vreau să îmi împlinesc poftele care mă urmăresc de ani de zile și în același timp vreau să vă simțiți și voi bine și o să îmi mulțumiți pentru asta, chiar dacă nu acum.

Între timp Ema s-a dus și a adus un vas de apă caldă și un pămătuf de bărbierit. Ne-a explicat că îi place să fim fără pic de păr și s-a apucat cu tact să te facă cu acel penson între picioare și pe la fund. Nu se grăbea deloc și era clar că știe ce face. Te sorbea din priviri și avea în ochi o poftă sălbatică amestecată cu apreciere enormă. Cât te-a pregătit pentru ras ți-a vorbit într-una, lăudând fundul tău, găurica maro și vulva. Apoi delicat a început să te radă cu un aparat de ras cu lamă. Erai total expusă și te putea rade fără emoții mai ales ca de teama lamei incremenisei.

După ce te-a ras complet, te-a uscat cu un prosop apoi te-a uns cu ceva cremă, ca să nu te iriți și a insistat mai mult decât era necesar asupra părților tale intime cu mâinile ei lunecoase. Te masa pe lângă fund, pe buzele vaginului tău și a insistat până crema a intrat toată în piele.

Între timp, a început să vorbească cu mine, întrebându-mă dacă îmi place cum se comportă cu tine. I-am răspuns că nu, pentru că lucrul pe care îl urăști cel mai tare este să fii imobilizată forțat.

 • Ba îți place scena, recunoaște, măcar acum când ți se vede penisul sculat și umed, mi-a zis zâmbind. Nu e problemă, s-a pregătit și el să fie ras.

Apoi s-a apropiat de mine, a întins acele legături care mă răstigneau pe pat astfel încât să nu mă pot mișca și a început lucrul cu rasul lui, avertizându-mă să nu mă mișc. Nici nu aveam curajul. M-a făcut într-un mod care mi-a dat excitația chiar dacă doream să nu fie așa. Penisul meu era erect și nu avea de gând să se potolească. Modul în care părul acelui penson îmi întindea crema era irezistibil, cu toate gândurile negre pe care le aduceam în minte ca să nu mă excit. Apoi modul în care mă atingea și felul în care îmi ținea penisul de cap pentru a îl rade erau foarte incitante.

După ce mi-a făcut scrotul și penisul să rămână ca pielea unui bebeluș, a tras o curea iar picioarele au fost ridicate până spre mâini, expunându-mă total cu fundul la vedere.

 • Și aici trebuie să fii impecabil, a spus ea.

Apoi a început un joc înnebunitor cu pensonul pe perineu și pe lângă fund, care a făcut ca din penisul decalotat să curgă lichidul transparent din abundență. După ce a terminat de întins crema a ras cu grijă tot părul și m-a uscat cu prosopul după care a urmat un tratament similar celui aplicat ție. O cremă a fost întinsă pe toată zona rasă și mâini extrem de pricepute au început să maseze acele zona foarte delicat. Penisul meu era în prag să explodeze, simțeam că nu mai dețin controlul și mă străduiam să nu arat asta. În timp ce degetele ei se plimbau pe partea de jos a glandului meu, unul din degete, foarte lunecos, s-a strecurat în anusul meu, și asta a declanșat orgasm involuntar dar previzibil. Am simțit cum se aduna furtunos sperma spre penis, iar când mâna ei lunecoasă a mângâiat insistent capul lucios și uscat nu am mai putut stăvili sperma, a curs din mine pur și simplu. Cum eram cu picioarele în sus mi-a țâșnit toată pe piept. Ema a continuat masajul delicat până contracțiile mele s-au potolit apoi a luat sperma cu degetele și mi-a masat penisul cu ea îndelung spunându-mi că ea crede că voi colabora bine.

Acum s-a dus iar la tine și a început să te mângăie lăsându-mă cu sperma întinsă pe mine „că are efect afrodisiac”. Ți-a întins puțină spermă pe față, lângă nas, ca să o miroși apoi a început să te excite în zona ta expusă. Era clar că erai excitată și tu, văzusei tot ce s-a întâmplat cu mine și din vaginul tău picura același lichid transparent. Cu mare dibăcie a început să de maseze și luând din acel lichid lunecos, a început să introducă un deget subțire în fundulețul tău, iar cu limba să îți lingă buzele vaginului.

Nu știu ce îți făcea și cât îți plăcea, dar te vedeam cedând asalturilor ei. Începeai să transpiri și asta vorbea despre efortul pe care îl făceai să nu răspunzi dibăciei ei. Am anticipat că orgasmul te va lovi brutal pentru că l-ai împins cât de mult ai putut. Când ți-a venit, te-a devastat. Te vedeam tremurând toată spasmotic și am observat picioarele cum ți s-au înmuiat deși până atunci au fost foarte încordate. Acel orgasm te-a rupt în două efectiv.

Adevărul e că oricât de mult voiam să nu mă excit, combinația de interzis, plăcere, imagine, situație și mirosuri mă făcuse să mă întăresc iar. Penisul meu se ridicase vânăt spre tavan era uscat și decoltat și nu puteam să scad erecția nicidecum. Pe de o parte îmi era rușine de tine, că mă excită o așa situație, pe de alt parte gândul că nu suntem în pericol mă relaxa să mă focaliza mai degrabă pe sex.

Când s-a întors spre mine Ema a văzut glandul meu vinețiu și uscat și a concluzionat că o vreau. S-a întors spre tine și te-a îmbrățișat așa legată cum erai și îți săruta sânii cu mare poftă. Ipostaza în care stătea mă lăsa să văd sub tricoul ei că nu are chiloței iar dintre buzele vaginului ei curgea un fir gros de lichid transparent care ajunsese pe picior cu un capăt și părea un lanț de sticlă. Era vâscos de consistență ceea ce mă făcea să mă gândesc la câtă umezeală și fierbințeală era în vaginul ei.

 • Vezi cât de tare se excită soțul tău când vede două femei iubindu-se? Te-a întrebat Ema.
 • Chiar dacă nu recunoști realitatea vorbește. Cred că ar fi un câștig pentru toți trei să colaborăm. E cu adevărat incitant să o faci în trei. Te exciți de te urci pe pereți iar răsplata de care ai parte e măcar dublă. Să fii și posedată de un bărbat și linsă și mângâiată de o femeie.
 • Eu cedam, era prea mult. Ema gemea molfăind plăcut sânii tăi într-un mod care te relaxa vizibil iar vorbele ei făceau efectiv felație creierului. Poziția în care ajunsese era de-a dreptul provocatoare. Te săruta moale pe gură iar vaginul ei deja era deasupra la vaginul tău. Acea dâră groasă de lichid transparent acum era cu un capăt pe buzele tale și parcă vă conecta. În secret îmi doream să intri în jocul ei. Poate era doar un gând egoist dar cu siguranță că dincolo de interzis era expertă în a te excita. Din vulva ta curgea spre găurica maronie lichid transparent și aste spunea despre excitarea ta.

Spectacolul acesta a durat mult. Mângâierile, sărutările, linsul, gemetele, pozițiile și tot cadrul îmi făceau penisul uscat să bubuie. Se umflase cum nu îmi amintesc vreodată să îl fi avut. Într-un târziu a început să apară în vârf perle transparente de lichid vâscos și curat. Se prelingeau pe capul uscat dar nu era de ajuns. Aveam mare nevoie să scap de excitația dureroasă.

După ce cu mare dibăcie și pasiune Ema te-a dus iar la orgasm lăsându-te răvășită cu părul dezordonat, fața îmbujorată și aprinsă iar picioarele pe coapse ude de la salivă și lichid din vaginul tău, s-a întors pre mine și spre excitația mea dureroasă. Aproape eram gata să o rog să facă ceva dar ea a fost mai iute.

 • Uite ce bărbat excitat Ana! Uite câtă dorință!
 • Ce zici? Nu vrei să vezi mai bine? Și a decuplat de la masa la care erai un fel de zăvor care de dezlega de masă dar care tot legat te ținea, doar ca te puteai deplasa cu pași mici. Te-a pus în genunchi în fața mea aproape de penisul meu erect apoi a zis:
 • Vrei să îl iubești?

Ai dat din cap că nu. Atunci ea a zis:

 • Nu putem să îl lăsăm așa. Dă-mi voie să o fac eu.

M-a încălecat cu lejeritate punând picioarele de o parte și de alta a mea pe ceva. Eu eram aproape în picioare cu masa pe care eram legat iar tu cum stăteai în genunchi vedeai sigur vulva ei și penisul meu chiar la câțiva centimetri de tine. Ema și-a potrivit penisul uscat la buzele vaginului și s-a lăsat în el cu un geamăt lung ca un oftat de dor.

 • Atâția ani de poftă au acum finalul. Ești exact cum visam și tu și Ana.
 • Uite cât de bine se potrivește penisul tău în mine ca o mânușă de doamnă burgheză.
 • Nu e așa Ana? Oh cât aș vrea s văd cum intră între buzele mele, sau între ale ei.

De pe frunte îmi curgeau broboane mari de transpirație că eram foarte aproape să explodez și eram în Ema cu un penis care îmi părea măcar dublu decât în mod obișnuit. Ema avea sânii lipiți de mine cu tricoul ei subțire care acum nu prea mai conta. Era mult prea excitant ca să mai rezist iar Ema știa asta bine.

 • Acum hai să ne terminăm amândoi iubitule că nu am pot rezista. Penisul tău îmi provoacă spasme în vagin și îți vreau sperma în mine. Vreau să mă umpli.

Ce vrei mai mult de atât. O femeie care te călărește efectiv și care îți masturbează creierul. Faptul că gemea și se mișca aproape haotic a făcut ca zăvoarele minții mele să se tragă toate deodată , nu mai conta nimic, eram doar instinct. Când vaginul ei s-a contractat spasmotic puternic în orcasmul ce o cuprinsese și penisul meu a zvâcnit pe toată lungimea pompând în ea jeturi lungi de spermă. Ema se mișca întruna și asta făcea ca penisul să fie stimulat să doneze toată sperma adunată.

Ema avea vaginul micuț așa că sperma a început să se scurgă din ea și o simțeam pe testicule, probabil era și pe pulpele ei. Gândul că tu vezi asta mi-a mai adus câteva zvâcnituri și jeturi de spermă.

După un timp penisul a început să se micșoreze și a ieșit din păsărica Emei. O anumită cantitate de spermă s-a scurs din ea pe zona mea pubiană încleind-o dar Ema stătea în continuare lipită de mine abandonată plăcerii de după orgasm.

Nu știu cât am stat așa dar Ema s-a dezlipit de mine după un timp, a coborât la tine si a scos bila aceea din gura ta. Apoi a făcut la fel cu mine și a început să ne vorbească. Se așezase în genunchi în spatele tău:

 • Uite Ana cum e treaba. Pe Radu aproape l-am convins. La bărbați pasiunea lucrează mai bine. Dar aș vrea să înțelegi și tu că vă iubesc și că cea mai bună variantă e să rămânem toți trei. Nu e nimic obligatoriu după aceste zile. Dacă nu vei vrea mă voi întrista dar voi accepta. Totuși îți cer din toată inima, că răul tot e făcut, să ne iubim dincolo de bariere azi și mâine. După asta totul poate să se termine dacă așa vei alege.
 • Uite la soțul tău. Deja e iar excitat de ce vede. E un afrodiziac puternic pentru orice bărbat dar și pentru noi femeile numai că noi lucrăm puțin diferit.
 • Ce zici? Vrei să o facem în trei aceste zile? Te rog, nu vreau să vă văd așa legați!

Uimitor și înnebunitor pentru mine, te-ai s-a uitat fix în ochii mei cu o poftă sălbatică și ai dat din cap că da. Am fost șocat. Nu pentru că nu voiam ci pentru că niciodată nu îmi închipuiam un asemenea acord din partea unei puritane după toate regulile. Bănuiam că ți-o fi pus ceva în ceai, nu avea cum să fie adevărat chiar dacă pentru mine era extrem de excitant. Eram deja iar vânăt și umflat.

 • Vezi Ana, vezi ce repede se excită iar un bărbat dacă are o priveliște frumoasă. Asta e plăcut, să provoci pasiune, să stârnești instinctele ca mai apoi să ai parte de o posedare animalică din partea bărbatului.
 • Hai să facem asta, a zis Ema frământându-ți sânii și sărutându-te pe gât. 

Tu ai lăsat capul pe o parte primind sărutările ei cu ochii închiși. Se vedea clar că reușește să te excite cum eu doar foarte rar am făcut-o. Te prelingeai efectiv în brațele ei. Când mâna ei a coborât spre vaginul tău ai împins instinctual pubisul spre ea în dorința de a fi dezmierdată de degetele ei lungi de pianistă. Eu eram complet absorbit de asta. La picioarele mele două femei excitate nu e o imagine uzuală. Ema îți introducea deja două degete lungi în păsărică vorbindu-ți la ureche și mângâind cu o mână și sânii.

 • Ce zici Radu? Îi place?
 • Am dat afirmativ din cap.
 • Mă ajuți să o facem fericită pe Ana?
 • Da, am spus eu gâtuit de emoție și excitate.

Atunci te-a dezlegat de mâini după care m-a dezlegat și pe mine, s-a pus jos sub tine și te-a tras deasupra îndemnându-te să pui capul pe pubisul ei măcar dacă nu ai curaj să o săruți acolo apoi ea și-a apropiat buzele de ale vaginului tău umezit tare deja scrutându-le. După o vreme am auzit-o:

 • Hai Radu, vreau să întri în ea. Vreau ca penisul tu umflat și uscat să pătrundă în peștera ei din care acum curge apa de care are nevoie. E cleioasă toată iar tu ai nevoie de seva asta la uscăciunea penisului tău.

Ce vrei mai mult? Să fii chemat de o femeie să intri iar cealaltă să te aștepte. Ema ți-a prins fundul în mâini desfăcându-l într-un mod foarte incitant iar au potrivind capul vânăt și uscat în intrarea ta plină de sucuri am avansat în interior. Era sublim, chestii la care nici să visez nu îmi permisesem acum se împlineau cu mine. Am simțit mâna Emei presându-mi fesele spre tine ca să intru tot și am profitat de senzația unică de a înainta în pântecul tău cu toată grosimea penisului meu. Capul ciupercos și umflat era primit ce o umezeală cleioasă și strâmtă iar faptul că o altă mână de femeie mă presa în tine mă înnebunea.

La prima retragere afară din tine Ema iar a început să „îmi fută creierii” într-un mod plăcut.

 • Oau de ce iese din tine Ana! Ce penis lung și gros și mai ales ce umed este. Cred că ai inundație!
 • Dacă ai ști ce bine se vede, ce provocator e să privești așa de aproape împreunarea. Cred că o să îmi dau drumu doar privind.
 • Hai Radu, intră în ea. Pompeaz-o, vreau să văd cum testiculele se leagănă deasupra nasului meu. Hai fute-o tare, dă-i drumu instinctelor.

Intram și ieșeam din Ana tot mai repede iar excitația creștea tot mai tare. Când am simțit buzele Emei pe scrotul meu am crezut că o să îmi țâșnească toată sperma din mine. Se juca cu buzele, limba și fața toată. Era umedă pe față de la sucurile noastre și senzația trăită de mine era dincolo de logică și măsurare. Când mi-a aspirat un testicul în gură am simțit că sperma năvălește amenințător spre penis iar timpul până la ejaculare e mic de tot. Încercam să prelungesc momentul într-o agonie de nedescris dar Ema avea alte planuri. Mi-a introdus un deget super umezit în anus și m-a împins în Ana ținându-mă acolo.

Jeturi lungi de spermă au început să țâșnească din penisul meu care mă durea de excitare la fiecare contracție specifica ejaculării. Ema își făcea de lucru cu degetul ei subțire în fundul meu iar asta făcea ca penisul să se contracte dureros chiar dacă nu mai avea ce injecta în Ana, că scuipase toată sperma deja.

După un timp Ema și-a retras degetul mângâindu-mi fundul și scrotul. Penisul micșorându-se a ieșit din păsărica plin ta iar Ema a început un sărut umed și pasional al buzelor de jos. Era un amestec de buze, sucuri, spermă, salivă și multă pasiune. Mirosul împreunării noastre era afrodiziac iar tu și Ema ați avut orgasm împreună. Abia puțin înainte de orgasmul vostru am văzut că și tu îi sărutai pasional piersica zemoasă.

Penisul mă durea efectiv de la atâtea excitări și se la intensitatea lor dar se întărea iar. Totuși ineditul situației și trupurile voastre expuse și dornice făceau excitarea mea să treacă dincolo de capacitatea de a mă controla. O priveai pe Ema cu mare pasiune, parcă erai drogată iar ea era tare încântată că te-a convins.

Ce a urmat a fost oricum peste tot ce îmi puteam imagina. Au fost două zile de mare intensitate sexuală. Așa de mare încât nu am mai fost în stare să plecăm luni dimineața din cauza epuizării.

Sursa Foto: Alik Zamostin – NEAR THE FIREPLACE (2021)

Cireșica de pe tort