tumblr nfmrr2k5mE1tsdfm9o1 1280 Gina - tușica mea sfioasă
Fantezii erotice

Gina – tușica mea sfioasă

Mă întâlneam cu Gina (tușica mea) după aproape zece ani de la un incident ciudățel în care o văzusem într-o ipostază intimă erotică cu un bărbat. În așteptarea ei la acea terasă îmi făceam un rezumat în minte referitor la ce a fost atunci și mai ales la pauza ce a urmat după acel incident. Gina nu strălucea ca femeie, era o tipă slabă, înăltuță, cu sânii mici spre medii gură micuță și destul de complexată. Era mătușa mea, era ceva mai mare ca mine, cu 5-6 ani și în copilărie ne înțelesesem bine tare. Ea fiind destul de complexată de aspectul ei vorbea des cu mine de aspectul ei, despre dorința de a avea un prieten, și alte diferite bârfe despre cele ce reușeau să aibă relații.

După incidentul respectiv nu am știut cum să mă raportez la ea, eu cel puțin nu mă gândisem sexual vreodată la ea deci ce văzusem cumva mă forța să o văd ca femeie. Eram și oarecum gelos că cineva o scosese din zona sigură a minții mele. Eram cumva învățat cu Gina cea care nu găsește iubit, cea care nu cunoscuse bărbați, ce a care era cumva a mea deși nu existase nimic sexual sau emoțional. Ca să nu o lungesc, nu încăpea în mintea mea sexualitatea Ginei dar o văzusem expusă total, iar asta mă făcuse să mă retrag o perioadă mare din a comunica cu ea.

Incidentul e oarecum simplu. Am venit cu entuziasm la ea la o oarece perioadă după ce mă angajasem prima dată ca să sărbătorim. La acea vreme nu existau mobile iar telefon fix nu avea toată lumea, dar îi scrisesem într-o scrisoare că o să vin cândva. Data la care am ales să vin, o vineri, corespundea însă cu data la care părinții ei nu erau acasă iar ea alesese să invite un tip acasă cu care ajunsese destul de departe în relație. În acea vineri când am intrat în casă efectiv am dat cu ochii de o imagine de filme pentru adulți (care doar pe casete se vedeau la acea vreme deci nu prinsesem) adică, mai exact, Gina era în genunchi și coate cu spatele spre ușă iar în fundul ei mic era înfipt penisul negricios al unui tip ultra păros, transpirat și grăsan. Incidentul mă lăsase efectiv blocat, dar am trântit de mânie ușa și am ieșit în fugă și am tot încercat să înțeleg ulterior imaginea văzută. Aveam pe la 17 ani la vreme aceea dar nu fusesem decât accidental expus la pornografie, sex pe bune nu văzusem vreodată și asta făcea ca impactul să fie „devastator” pentru mine.

Acum, când așteptam pe terasă deja trecuseră zece ani aproape in care ne-am văzut o singură dată, de la oarece distanță în contextul unu eveniment neplăcut în familie. Încercasem să admit că are nevoie de prieten, că are viața ei, că nu e „tușica mea” ci o femeie, că e liberă să facă ce vrea și oarecum mental credem că îmi pusesem ordine în gânduri.

Când a apărut Gina era aproape neschimbată, aceeași față oarecum tristă, aceeași atitudine nesigură dar era și ezitantă. Au mers dificil discuțiile de parcă nu mai eram noi deși încercam să repar tot dar parcă nu se lega nimic. Era și ea rușinată iar eu eram oarecum forțat în încercările de a repara treaba până când:

 • Radu, nu merge așa. Trebuie să îți explic tot că altfel nu se leagă nimic.
 • Păi nu trebuie Gina, chiar e viața ta privata, nu e treaba mea să mă bag, nu trebuie să îmi dai explicații.
 • Dar îmi ești cea mai apropiată persoană, nu doar ca incident, dar trebuie să mă descarc de toată tensiunea asta, am nevoie să vorbesc.
 • Uite Gina, nu e contextul și locul aici, am zis eu încercând să evit discuția
 • Da, nu e locul, dar mergem la mine, am închiriat aici în oraș ceva că aici lucrez acum.

Vrând nevrând mă trezesc la Gina acasă cu aceeași stânjeneală dar cu spațiu mai mic, parcă strângeau pereții.

 • Radu, m-a durut depărtarea ta. Nu am pe nimeni și erai singurul cu care pot să mă deschid de aia trebuie să îți zic cum e treaba
 • Păi…
 • Trebuie. Doar ascultă. Tipul cu care m-ai văzut era un bădăran, ne întâlnisem de câteva ori și a forțat tare să facem sex iar eu disperată după relații am acceptat ca proasta. Toata aventura aia din acea zi m-acostat enorm, cel mai mare preț plătit a fost ca nu ai mai vorbit cu mine apoi nu mai spun de problemele medicale și rușine atrasa pe la doctori cu rupturi anale și vaginale. Deci rezumând fără detalii a fost un dezastru care continuă și azi. nu mai am curaj la bărbați nici cât până acum. Nimeni nu se apropie de mine de zici că sunt ciumă.

După asta a izbucnit într-un plâns torențial fază la care instinctual am luat-o în brațe unde a plâns cât nu credeam că poate plânge cineva, cel mai probabil spre jumătate de oră sau mai bine timp în care am ținut-o „la piept” fără să pot zice mare lucru. După o vreme s-a liniștit și nu doar că s-a liniștit dar mi-a adormit în brațe unde a rămas cam o oră jumate. Deja se făcuse spre 7 seara când deja amorțisem tot iar ea dormea acum cu capul pe piciorul meu si corpul pe canapea. Când am încercat să mă retrag de sub ea cu gândul să îi pun o pernă în loc Gina mi-a prins piciorul cu mâinile și s-a cuibărit și mai confortabil având acum mâna pe pulpa piciorului meu. Deja era trează cu manevra asta.

 • Am avut nevoie de asta, am auzit-o zicând, trebuie să mă descarc. Ești singurul om bun pe care îl cunosc și îmi pare rău că suntem rude.
 • Mai sunt Gina, mai sunt mulți, de fapt cei mai mulți, cu mici excepții sunt buni
 • Și de ce mă rog nu îi găsesc eu?
 • Nu știu, poate pentru că te temi și instinctivi atragi prădătorii.
 • Și cum pot scăpa de asta?
 • Probabil o experiență reușită în materie ar avea potențialul să îți schimbe traiectoria, nu știu.
 • Dar o caut acea experiență și nu dau de ea, nu dau de acel om, l-aș plăti dacă trebuie, nu știi pe cineva?
 • ….
 • Nu mă judeca greșit. Simt că sunt blestemată și cred că asta ar putea schimba ceva. Trebuie să o fac fain de tot și cred că asta ar putea schimba lucruri, aș fi si altfel decât stresată și fricoasă în prezența unui bărbat. Nu ai vreun prieten ca tine?
 • De ce ca mine?
 • Că tu ești calm, tandru, blând, bun, nu îmi e teamă. Ești singurul de care nu îmi e teamă. A spus punând inima pe inima mea cumva să confirme.

Zicând asta Gina s-a întors într-un cot cu fața spre mine și mi-a zis direct.

 • Știu că e nebunie, dar nu am premeditat nimic: Nu vrei să fii tu bărbatul care mă reglează?

Zicând asta a roșit toată instant și a rămas fără aer. Eu eram încurcat bine nu pentru că ar fi fost incest ci pentru că nu mă așteptam și nu o privisem sexual vreodată. Ăsta mi se părea păcatul. În același timp ea era femeie iar eu bărbat, era nu doar tușică ci prietenă, era in necaz de ani de zile, era blocată, eram singurul către care se putea deschide și în plus mai avea și traume pe domeniu. Trei in total.

 • Știi Gina, nu prea e corect din nici un punct de vedere in afară de prietenia noastră care ar putea fi sacrificată și aia cu ocazia asta.
 • Știu că e foarte riscant. Risc să pierd totul, dar numai așa cred că pot rezolva ceva. Ultimul lucru pe care mi-l doresc e să pierd relația asta și nu vreau și după cum te știu, nu o voi pierde. Nu mă aștept să fim iubiți să ne implicăm emoțional, să-mi fii amant sau din astea, vreau să o fac și să nu mă tem.
 • Gina, îmi va fi greu să trec peste profilul tău de „tușică” ăsta încurcă rău erotismul.
 • Dar te ajut eu. Așteaptă.

Zicând asta Gina a dispărut și când s-a întors era în lenjerie erotică. La faza asta am rămas blocat, șocul era teribil, simțeam că violez ceva sacru și la asta mai adaug și faptul că era stângace și nesigură și nenaturală în postura asta cu toate licențele. Dar ca să nu fac rana mai mare am luat-o altfel.

 • Uite Gina, ca să încercăm ceva îmbracă-te în cele mai comode si dragi haine în care te simți ok. Cel mai important este să fii bine cu tine, aia e baza. Hai, înapoi la schimbat.
 • Așa e mai ok. A zis Gina după 5 minute de absență în cealaltă cameră. Venise într-o rochiță de vară, ceva foarte lejer, fără sutien dar care cumva făcea parte din ea, se vedea că e mult mai lejeră și deschisă.
 • Mult mai bine, hai aici pe canapea lângă mine.

A tras aer în piept ca la o scufundare în apă, a strâns din minți de se vedeau maxilarele și s-a așezat lângă mine.

 • Nu te teme Gina, nu îți fac nimic rău.
 • Nu mă tem, am impresia că tocmai mi se schimbă viața în bine.
 • Oprește-mă dacă doare sau dacă e prea rușinos pentru tine.

Zicând asta am tras puțin să cadă o bretea a rochiței. Așa cum estimam Gina deja tremura, de a emoție amestecata cu teama, de aceea am ales să o iau în brațe, cu fața spre mine încălecată în poala mea sprijinită cu sânii ei micuți pe pieptul meu. Așa cu se va simți mai sigură și din această poziție am mângâiat fundul micuț peste rochia ei și am început cum știam mai bine să o pregătesc pe Gina de ceva unic, frumos și de neuitat.

Am mângâiat spatele femeii, mi-am trecut cu răbdare degetele prin părul ei, jucându-mă neglijent cu cercelușii care dansau neastâmpărați, atingând cu dosul degetelor pielea gâtului care se înfiora. O mângâiam tandru, aproape părintește iar ea se relaxa vizibil în brațele mele. Când am depărtat-o de mine pentru a îi coborî rochia de pe ambii umeri de vedea deja o schimbare in strălucirea ochilor, excitarea era aproape vizibilă dar mai era de muncă. De aceea, după ce am dezgolit sânii, i-am înconjurat cu vârfurile degetelor, i-am mângâiat pe exterior, apoi i-am cântărit cu grijă în palmele mele o vreme.

Apoi mâinile au curs spre abdomen, apoi spre fese iar căutând vulva. Când am dat într-o parte chiloțeii m-am trezit într-o mică pădurice amazoniană 🙂 probabil niciodată nu își tăiase părul acolo. Era oarecum unic și sexual dar era clar că semnele excitației ajungeau pe degetele mele. Gina era pregătită și de alte ipostaze, trecuse măcar puțin peste teamă și o puteam expune mai mult.

Am ridicat-o în picioare și dintr-o mișcare a căzut rochița de vară la picioarele ei in timp ce i-am coborât și chiloțeii de tot. I-am sărutat gâtul așa în picioare, apoi am coborât spre sân, am mușcat ușor sfârcurile cu buzele și primeam răspunsuri încurajatoare, deja îmi mângâia spatele, semn că trebuia eu să renunț la ceva textile. Asta nu mi-a luat prea mult. Am rămas aproape instant în boxeri, am luat-o în brațe si am așezat-o pe canapea și aira am coborât sărutările de la gât, cu rotocoalele aferente pe sâni, abdomen dar cu cursă mai lungă.

Am sărutat pulpele deschise ale Ginei trecând u dosul degetelor pe partea opusă iar ea se deschidea tot mai mult. Așa că, având mâinile pe sânii ei și buzele pe pulpa dreaptă, fără avertismente, când avea ochii închiși mi-am băgat limba între labiile ei deschise ocolind păduricea deasă care îi ascundea vulva. Gina a deschid ochii uimită și a dat să se ridice dar fără să părăsesc locul am liniștit-o, asigurând-o că e totul ok. Nu a fost nevoie de prea multe insistențe că pe măsură ce îi exploram interiorul vaginului ei aproape virgin Gina se topea efectiv, curgea în canapea, se lăsa tot mai moale și deschidea picioarele tot mai tare. Nu a durat mult, nici cât la un adolescent care ajunge prima dată la sex, că Gina a explodat cu un strigăt de persoană epuizată și convulsii involuntare.

Până să se liniștească Gina am prins-o in brațe de talie așezându-mi capul între sânii ei. Avea nevoie să fie acoperită în acest fel după un prim moment de așa mare vulnerabilitate. S-a liniștit greu, a trăit orgasmul intens și profund. Probabil era ceva destul de diferit față de ce experimentase.

Nu știam ce să spunem fiecare așa că, din aceeași poziție am început să îi dau târcoale vaginului ei cu degetele. Nu mă jucasem niciodată ci așa un vagin de „flocos” și era interesant, dar joaca/alintul, o ducea pe Gina spre un nou orgasm, simțeam cu crește tensiunea așa că având două degere introduse in ea si cu celalate două mângâind inevitabil mica găurică a fundului mi-am apropiat buzele și am lins delicat partea superioară a deschizăturii ei alternând linsul cu suptul și penetrând vaginul cu degetele. Habar nu am cât a durat asta dar femeia își sprijine călcâiele în podea și ridica fără a fi conștientă neapărat vaginul mai mult spre buzele mele până când a erupt, efectiv a erupt slobozind în același timp un det intens de urină si stropindu-mă tot. De data asta epuizarea ei a durat si mai mult. Tremurul corpului ei spunea multe.

 • Îmi cer iertare Radu. A spus ea după o vreme. Nu știu să mă port in astfel de contexte si nici nu m-am făcut acolo jos vreodată că îmi e teamă.
 • Atunci hai să te ajut dacă tot ai zis că ai încredere.

Am mers in baie și am găsit după indicațiile ei foarfece si bic-uri și profitând de asta am desfăcut la maxim picioarele ei apoi cu grijă m-am apucat de „defrișat” pădurea amazoniană inclusiv zona dintre fese. Apoi când era destul de scurt, trecând de foarte multe ori cu lama și umezind mereu. La final rezultatul arăta bine de tot și nu părea a fi vreo urmă de iritație. Am curățat totul cu un prosop umed și era gata.

Când am sărutate vulva ei in noua formă, fără păr, Gina a deschis ochii uimită de senzații. Se holba efectiv la cât putea vedea din zone ei intimă și la buzele și limba mea care, fără a a atinge prea mult din interiorul ei îi dădeau senzații de excitare teribilă. Când am coborât si spre fundul ei deja era încordată de așteptare. De data asta mâinile ei erau pe capul meu și simțeam că mă apasă spre ea deci am folosit iar degetele de data asta pentru a trece de la stânga la dreapta peste buzele vulvei tot mai repede până când, în mare de senzații generate te limbă, buze, degete și respirație femeia a explodat iar intens. De data asta însă cred că atinsese o limită a ei pentru că avea buzele uscate, i se dusese culoare din obraji deci am simțit nevoia să o învelesc si să o îmbrățișez și așa a adormit.

va continua