Salut

Radu Frost e un visător… El scrie când vrea, are chef și îi vin ideile…

O abordare speciala

Vom scrie texte ce se încadrează la fantezie erotica, deocamdată de un singur autor.

Pagina va fi una clasică, adică nu vreau să atragă atenția.  Am experiența citirii multor pagini care nu pot fi deschide decât cu mare grijă. Fie au culori pink, roz, etc, fie au imagini imense explicite, fie bannere la jucării sexuale. Ce vreau eu este să se poată citi articolele de pe telefon sau calculator fără să atragă atenția celor din jur.

De asemeni vreau să folosesc puține imagini și doar cu logica de a le plasa la finalul articolului, astfel încât, cine e curios, știe că după încheiere poate ajunge si la imagini.

Despre colaborări

M-ar bucura să pot colabora pe partea aceasta cu autori serioși DAR sunt deschis doar spre cei cu același stil cu al meu. Adică din texte să fie scrise cu respect, fără excese.

Despre imaginile folosite

Imaginile fac parte din colecția personală, nu proprietatea mea, ci salvate pentru că mi-au plăcut. Deci nu sunt imaginile mele. Sper că nu voi deranja pe nimeni, dacă cumva se întâmplă promit să scot imediat acea imagine, deși o folosesc cu apreciere nu ca să fac profit ci ca să dau gust textului.

Comentarii

Apreciez orice comentariu sau sugestie făcute cu bun simț și respect. Ba chiar le cer, sunt benefice. Voi modera orice comentariu care degradează ființa umană sau folosește vulgaritate care excede limbajul general al blogului.

De ce nu postez pe paginile de tiraj?

Ca tot a venit de câteva ori întrebarea raspund și la asta. Am postat dea lungul timpului pe unele din ele, dar am decis să nu o mai fac deoarece, chiar daca expunerea e incomparabil mai mare și am apreciere deosebita pentru doua din astfel de pagini, pentru ca vreau ca textele mele sa fie toate la un loc, sa nu stau sa raspund comentariilor in multe locuri și pentru că vreau sa pastrez site-ul citibil, voi posta doar aici.